Herkese merhaba kafam cok karışık ne yapsam bilemiyorum artık
oncelikle benim 3 yıldır goruştuğum erkek arkadaşım var ikimizin arasında hicbir konuda problem olmadı şimdiye kadar cok iyi gitti herşey.okulumuz yeni bitti derken askerlik sonra da ikimiz de yeni işe girdik yaklaşık 1 yıldır hayatımızı duzene sokmaya calışıyoruz.ailesi 2 yıldır surekli baskı yapıyor ne zaman evleneceksiniz diye. Ben de sevgilime evlilik icin acele etmeyelim iş hayatına yeni başladık biraz birikim yapalım zorluk sıkıntı cekmeden evlenelim diyorum.neyse o da bu konuda benimle hemfikirken ailesinin ısrarlarına dayanamadığı icin bana en azından annemle babamla tanış seni tanımayı cok istiyolar surekli soruyolar geciştirmekten yoruldum dedi ben de istemeyerek de olsa kabul ettim aslında henuz tanışmayı duşunmuyodum.tanışmadan once de konuştuk bikac ay sonra nişan olur yaklaşık1 yıl icinde de evleniriz diye ben de tamam dedim.anne babasıyla tanıştım dışarıda cay icerken babası ailenle ne zaman konuşcaksın biz artık uzasın istemiyoruz zaten siz birbirinizi sevmiş karar vermişsiniz bize yardım etmek duşer gibisinden konuştu.aradan bikac hafta gecti ama ben 1 yıl icinde evlenmeye cesaret edemiyorum.ailemle yaşıyorum ve gecen yıl kredi ile ev aldığımız icin maaşımın bi kısmını babama veriyorum aileme destek olmak zorundayım.babam 1 yıl sonra emekli olacak ve o zaman borc kapanmış olacak ama bu yıl bizim icin sıkıntılı geciyor.başta olur gibi duşunmuştum ama iş garantim yokken piyasa bu durumdayken paramız yokken guvenemiyorım.sevgilime bundan bahsettim evlenme planımızı biraz daha erteleyelim hem birikim yapmış oluruz hem babam da bize destek olur 7 8 ay daha erken evlenmiş olmak icin hem ailemi hem kendimi hem sevgilimi cok buyuk bi sıkıntıya sokmam gerekecek.kendisi aslında ertelemek istemese de sebeplerimden dolayı bana hak verdi tamam oyle olsun dedi ama aileme nasıl acıklarım daha fazla erteleyemiyorum surekli baskı yapıyolar diyor.kendi ailesinin de durumu iyi değil duğun yapsak borc harc icinde yapılacak herşey ne sevgilimde ne de ailesinde birikim yok biliyorum. Biraz daha bekleyelim hem para biriktiririz en azından benim ailem destek olur diyorum ama ailesinin yaptığı baskı yuzunden bi turlu anlaşamıyoruz.ailesi beklemek icin hicbir sebebi kabul etmeyip dinlemiyorlar.babasının borclarını bile sevgilim oderken duğunu nasıl yaparız diye duşunmuyolar sadece evlendirme derdindeler.nasıl bi cozum bulmalıyız uzun oldu ama lutfen fikirlerinizi paylaşır.mısınızz