Konumu daha once okuyan arkadaşlar bilir kısaca ozetlersem ruya gibi ( oyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım icin ailesinin beni kendisine uygun gormemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti.Dun gorduğum şeyden sonra ağzıma lokma surmedim
Kendine gel vs diyeceksiniz biliyorum ama cok zor durumdayım nefes alamıyorum
kendime engel olamadım bi halası var bunun kız işlerine cok duşkundur kendisi hemen birini birine yapar.
Aklıma geldi şeytan durttu belkide bilmiyorum ki girip kadının ins baktım profilinin acık olduğunu biliyorum daha once ordan birşeyler gostermişti bana gulmuştuk falan... yine baktım acık profil duğunden bir resim paylaşmış yeni mi eski mi bilmiyorum o duğun yanında ceşit ceşit kızlar erkekler ortalarında da bu ve kocası buraya kadar normal tamam
altına da benimkinin annesi yorum yazmış ve Kırmızı neguzelde yakışmış maşallah kızımıza diye ve sonunda da Benimkini etiketlemiş... halası da yorumu beğenip oyledir o pırlantadır yazmış gorduğum gibi nefes alamadım resmen kızı yapıyorlar buna herkes goruyor yorumu utanmıyorlarda... onlar ona kısmetini bulmuş bile ben ise acılar icinde geberiyorum hak mı adalet mi bu
Bu durumdan nasıl kurtulucam ben kimseyi gozum gormuyor sadece dik bir duruş var ama eve girip gece olduğunda ağlamaktan helak oluyorum dun gece bunları okuduktan sonra sabaha kadar kesintisiz ağladım durdum resimlerini sildim icimde kendi kendime vedalaştım onunla hic uyumadan işe geldim kimseyle konuşmadım sessizce PC ye bakıp durdum biri dokunsa ağlayacak gibi oluyorum...
Bilmiyorum ki Allah katında bi taraf bukadar uzulurken diğer taraf mutlu olabilir mi
İcimi dokup rahatlamak icin yazıyorum yazarken bile ağlıyorummmmmm delirecem