21 yaşımdayım 1 bucuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğimiz var eşimin farklı huyları ortaya cıktı zamanla cok merhametli bi insandır. Bazen cok gıcık olsamda kaynanamda iyi bir insan.. Eşimin hic ev duzeni yok sabah işe gider akşam gelir yatar ilk başlarda ozene bezene yemekler yapardım masa hazırlardım baktım yemiyo artık bende onemsemiyorum hep oğlen yemiştim ac değilim diyo ne sabah kahvaltımız ne akşam yemeğimiz yok. Sosyal bi aktivitemiz de yok bi oturup karşılıklı cay kahve icemeyiz hep yorgun uykusu var. Oturduğu yerde uyuklar kalır birde annesine aşırı derecede duşkun bu beni cok rahatsız ediyo aman annesine bişey olmasında kime nolursa olsun annesine asla laf soyletmez annesi en iyidir ve herşeyin en iyisini bilir herşeyin haberini verir annesine biz şuraya gidiyoruz şurdan geliyoruz gibi.. Ramazan ’da 1 ay annesinin evi bekledik iftarı hep orda actık neymiş annesi yalnız kalıyormuş bende istedim eşime yemekler hazırlayayım başbaşa iftarımızı acalım ama yok hic aile gibi değiliz olamadık konuşuyorum beni kotuye cekiyo kafayı yiycem napmalıyım