Merhaba arkadaşlar
Benimde iki aya yakındır derdim var.
Kayınvalidemle cok iyiydik taki iki ay onceye kadar. Babam ameliyat olmuştu olduğu hastaneye gitmiştik ertesi gunde eve gecti. Eve gectiği gun kayınvalidem ler piknik ayarladılar ben ve eşim babamlara gittik pikniğe gidemedik. İki gun sonra kayınvalideme gittik iceri girmemiz 5 dkka gecmeden "siz bizle hicbirşey yapmıyorsunuz" ded.ben ve eşim "hastaneden yeni geldi babam nasıl pikniğe gelelim" dedik ne olacaktı ertesi gun giderdiniz dedi kayınvalidem .. Gorumcemdem de oradaydı " anne bir kere gelmedik diye diğer butun şeyleri sildi. Ve aynısı kızlarının başına gelse giderler miydi" dedim, gorumcem haklı gordu beni ama ben kırılmıştım hasta olan babam kayınvalidem de bizim onla gezmemizi bekliyor.. Neyse daha sonra bayram yaklaşmaya yakın amcamın eşi kamp yapalım dedi bende eşime soyledim bayram da boyle boyle plan var annenler ne der dedim. Eşimde biz kurban kesmiyoruz arabamız da yok fırsatı değerlendirip gideriz bişey olmaz dedi.. Neyse gittik geldik 3. Gunu kayınvalideme gectik gormeye kimse yok kucuk gorumcem orda eşime demediğini bırakmadı ben ağzıma bir cay surmeden kalktım.. Bir baktım gorumceleirm bana tavırlı zaten ortanca gorumcem hic sevmez beni.. Ben sucluymusum gibi hepsi bana tavır aldı.. Gecen gun pikniğe gitmişler kayınvalidem, kızları, iki gorumcesi, gorumcesinin gelini beni cağırmadılar cok zoruma gitti o akşam da kayınvalideme gidecektim gitmedim cunku kayınvalidem buyuk olarak beni orda tek bırakıp gitmeyecekdi.. O gundur bugundur gidesim gelmiyor.. Şu zamana kadar hic saygısızlığım olmadı ama ortanca gorumcemin Hayatıma mudahalesi bu son olanlar beni bıktırdı..
Siz soyleyin ne yapayım?