Eski Fenerbahceli ve şu anda Eyupspor'un oyuncusu olan Harun Tekin, Milliyet'e konuştu. Hatun yaptığı acıklamada, sarı lacivertlilerde gecen zamandan bahsederken, Altay Bayındır hakkında da onemli ifadeler kullandı. İşte o sozler...
"Benim de yeni bir heyecana ihtiyacım vardı. Eyupspor'un kısa ve uzun vadedeki hedefleri, başkanımızın isteği ve kişisel hedefleri beni heyecanlandırdı.
Yeni bir yapılanma var bu kulupte.
Şu ana kadar da cok mutluyum burada olduğum icin. Benim de hedeflerim var, inşallah bu hedeflere hep beraber ulaşırız.
"FENERBAHCE'DE ZOR YILLARIM GECTİ"
Fenerbahce'ye gidiş surecimde gercekten... Bursaspor'da 8 sene oynamıştım. Orada da cok başarılı olmuştum.
Transfer donemimde dediğiniz gibi yeni bir yapılanma vardı Fenerbahce'de.
O yıllar zor gecmişti gercekten. Kotu gitmiştik 1-2 sene.
Takım olarak iyi bir şey verememiştik.
3 yıl oynadım Fenerbahce'de ve sozleşmem bitti, ayrıldım.
Daha sonra Kasımpaşa'ya gittim. Her futbolcu icin bazı donum noktaları vardır.
Benim Bursaspor'dan Fenerbahce'ye gitmem, Fenerbahce'den Kasımpaşa'ya gitmem hepsi birer donum noktası.
Ama benim şu an hedeflerim var, 33 yaşındayım daha. Elimden geleni yapıp oynayabildiğim surece oynamak istiyorum.
"ALTAY COK YETENEKLİ"
Altay kardeşim ilk transfer olduğunda da gozlemlediğim cok yetenekli olduğuydu zaten. Beraber iki guzel sene gecirdik.
Cok calışkan, efendi ve duzgun bir insan. Goruşuyoruz her zaman.
Her zaman başarılı olmasını diliyorum ve olacağına da inanıyorum. Onunde uzun yıllar var.
Zaten iyi bir yerde oynuyor. Zaten konuşuyoruz ve kendisi de her şeyin bilincinde.
Bence yurt dışında oynaması gerekiyor.
Burada misyonunu tamamladıktan sonra, gelişimini tamamladıktan sonra yurt dışında oynaması gerekiyor.
Avrupa'da guzel bir kulupte oynaması gerektiğini duşunuyorum.