Tam da baslıktaki gibi! Aşırı canımı sıkıyorlar. Ailesi bizi bi bize bırakmıyor surekli hergun belki gunde 3-4 defa arıyolar ya sıkıldım artık. Ayrı evde yaşıyoruz evet ama surekli tepemizde annesi kızkardeşi. Diyorum eşime “bak surekli arıyorlar sıkıldım” diyorum “onlar ailem benim arayacaklar” diyip cıkıyor işin icinden. Hayır bide benimle aman aman cok ssamimi değiller olsalar yine batmayacak ama surekli eşimi arıyolar bişeyler buluyolar aramak icin. Sinirlendim bu duruma ben de ailemle 4-5 gunluğune şehir dışına cıktım yine surekli eşimin tepesindelermiş hergun her saat aramışlar. Gelmişler gitmiş eşim onlara .. falan. Ben eve gelince bi sarıldı optu sonra tv izlemeye gitti yanıma gelmedi bile . Ben de sinirlenp salonda yattım gece
Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldonumumuz ben napıcam ya bu adamla? Bir sene boyunca surekli aileis yuzunden kavga ettik yok yine de yok sıkıldım ben artık bu ana kuzusu eşten . Evine karısına sahip cıkan eviyle karısıyla daha cok ilgilenen erkek olmak bu kadar zor olmamalı ya! Ben aileisni atsın demiyorum ama niye onceliği ben değilim de onlar anlayamıyorum