Herkese iyi akşamlar hemen ozetle konuya geciyorum .
Babamla uc yıla yakın gorusmuyor konusmuyoruz istesek konuşuruz da boyle daha iyi aramızda direkt bı sorun yok dolaylı bir problem. Eşimle goruşuruz konuşurlar (telefonda veya memlekete gidince , farklı sehirdeyiz)
Dertlesirler vs. Babam eşime el işinde calışıyorsun uzuluyorum sana para vereyim kendi işini kur ben olene kadar odeyebildigin yere kadar odersin demiş aralarında boyle bir konuşma gecmiş ciddi ciddi. Ben iki bucuk senelik evliyim babam evlendigimizden beri ara sıra para gonderir destek cıkar (esimin hesaba yatırır ben hic muhattap degilim) cocuğa yolluyorum der gonderir bayramdır lazım olur der gonderir falan . Şimdi korkularim var icim rahat değil hem baba dayanağı ile iş kurmak hem borca girmek hem iflas etme riski bı de araya para girince insanlar kotu oluyor evliligimi etkiler huzursuz oluruz eşimin insanlara karşı guven kaybı yaşamasını istememem gibi bir suru faktor aklıma geliyor yani ne yapalım ne edelim ben napayım karisayim mı eşime alma etme diyeyim mi bilemiyorum