Selam nasılsınız

2- kardeşim nişanlısı ve ben erkek arkadasım aynı ortamda bir kere buluştuk sadece iki cift soz etti hep telefon ile ilgilendi senin hatrına geldim dedi ki aralarında hicbir sorun yok.. Neymiş nişanlısı bedelli yaptı bunu kafaya taktı sanırım. Bende dun sordum sen dedim ilerde beni kardeşime gondermeyevek misin oda dedi ki bana bunları konuşmak icin erken
3- biz nişanı ocakta yaparız kendimi toparlarım dedi sonra bizim tartışmalar sonucu yaza yapalım borcun altına girdim ben dedi. Ev kuruyor da , Para yok dedi bende tamam dedim. Ayrıca dedim ki sen olmasaydın evlilik duşunmuyordum dedim oda dedi ki duşunmuyordun neden sozlendin onceden dedi Bu cok ZORUMA GİTTİ ağladım yuzume vurulmuş hissettim
4- bana diyor ki pazarlık yapma evlenince ben nereye sen oraya aileni tabii goreceksin ben buna karşı mı cıkacağım dedi. ama ben ne kadar dersem o evden cıkıyorsun artık dedi.
Bunların hepsi kafamı karıştırdı cok yuzyğze gelicez iki gun sonra bir yandan iyi insan diyorum, bir yandan bunlar kafamı karışıyor siz olsaydınız ne yapardınız teşekkur ediyorum.