Bir arkadaşım var. Sevgilisi yokken cok guzel anlaşırdık cok guzel vakit gecirirdik. Sonra sevgilisi oldu, ilk zamanlar cok bir değişiklik olmamasına rağmen zamanla huyu suyu değişti sanki. Surekli kendini ovmeye, havalara girmeye başladı. Bana “ayy hadi sen de birini bul artık” diyip duruyor nerdeyse her buluştuğumuzda. (Hoş artık eskisi gibi buluşmuyoruz ama). Lafı surekli sevgili konusuna getirip hayattaki tek şey bir sevgili bulmak uzerine kuruluymuş gibi davranıyor yani bilmiyorum ben oyle algılıyorum. Gecen aylarda yeni bir projemden bahsettim, “iyi bari belki ordan kısmet bulursun” dedi. Ben de o amacla projeye girmediğimi soyledim. Bi keresinde de “evde kalıcaksın artık” gibi bi cumle kurdu bu arada yaşım 23 ve okuyorum neyin evde kalması anlamıyorum. Hani iki uc sefer şaka yapıyor dedim ama surekli bu konulardan konuşulması artık baydı beni. Misal normalde sinemaya arkadaşlarımla giden biriyim. Ama bu kez gidecek bir arkadaşım yoktu o an musait olan. Ben de tek gideyim dedim. Bahsettiğim arkadaşım bunu duyunca “neee tek mi gidiceksin,hıımm” gibi bir tepki verdi. Hani bilmiyorum eskiden cok şirin davranan cok mutavazı bir arkadaşımdı. Şimdi ise her lafı iğneleyici geliyor. Bir de kendini ovme huyları başladı. Gecen aylarda da surekli yeni aldığımız telefonları kıyasladı benimki daha guzel diyip durdu. Ama bu muhabbet surekli dondu yani. Bilmiyorum sizce ben mi alınganım. İc dokmek istedim sadece.
Bir keresinde de burun guzelliğiyle ilgili falan bir konu acıldı toplu bir arkadaş grubunda, sevgilisine donup benim yanımda şey dedi “benim mi burnum guzel yoksa yıldızasyanınki mi” dedi sevgilisi de tabiki seninki falan dedi sarıldılar boyle yanımda tuhaf tuhaf hareketler. (Bu arada burnum cok guzeldir herkes yuzumde ilk once burnuma iltifat eder. Acaba onu mu kendine dert etti anlamadım)