Merhaba oncelikle normalde boyle bi konu acicagimi dusunmezdim ancak sizin fikirlerinizde onemli benim icin gelelim konuya
Nisanliyken kendi isyerime ve nisanlimin servis guzergahına yakin olsun diye ev aramaya basladik is yerimin 2 sokak arkasinda ev buldum ev sahibiyle gorustum israrla nisanlimi istedi gormeden vermem diye kardesinin eviymis ayni zamanda da apartmanin yoneticisi aile apartmaniymis zaten tanisir tanismaz kiz kardesini kotulemeye basladi paragozdur ben askerdeyken kocaya kacti ivir zivir biton konustu neyse nisanlimi sordu nereli oldugunu karadenizli dedim gorunce bu burali gibi dedi herneyse evime giris cikisimi dikizlemeye basladi su saatte ciktin su saatte balkonda ses yaptin zaten masallah ilk tanistigimizda nerden buldun bu cocugu dedi annemede evi kiraya veresim yoktu senin kizi gordum begendim oyle verdim demis surekli annemi sorup duruyo en son dugunden sonra 1 gun biraktik balayina gitmeden bana siz balayina gitmediniz mi ben sizi 00:45 e kadar bekledim yoktunuz dedi yaninda esi var diye bisey demedim ayip olur diye bu arada evi tuttuktan sonra basladi saymaya klima suraya takilicak termosifon buraya anten suraya eve kalabalik misafir gelmicek ses istemiyorum demeye adamdan nefret ediyorum ev almak istiyorum ama daha var biraz daha esim konusucak adamla zirt pirt seni rahatsiz etmesini istemiyorum dedi adam ters biraz sizce bu adama napmam lazim haddini bilsin evime burnunu sokmasin bana bi akil verin simdiden tesekkur ederim