Oncelikle merhabalar. Abimin motor ve Note 4 alması uzerine şimdi de tablete ihtiyac duymaya başladı. Odev, sunum gibi işler icin kullanacak ve sınır 250-500 arası. Bu paraya yurt dışından tablet getirtmek mantıklı fakat kendisi istemiyor. Zar zor da olsa ikna etmeye calışıyorum. Dandik tablet istemiyor. Ozellikle odev icin alacağı icin ve kolay taşınması icin 7-8'' tablet istiyor. Daha fazlası zarar diyerek yakınıyor. Guncel olması amacıyla en az Android 5.1 istiyorum Abim icin. Aklımdaki tabletler;
Chuwi Hi8 Dual Boot: Chuwi HI8 Intel Z3736F Quad Core 8 Inch Dual Boot Tablet Pro olanını almak istemiyor, cunku Pro versiyonunda Dual Boot yok. ASUS ZenPad C7.0: ASUS ZenPad C 7.0 (Z170C) - Genel Bakış Aklına pek yatmadı cozunurlukten dolayı. Samsung Galaxy Tab A6: Samsung Galaxy Tab A6 T280Q 8GB 7" Tablet Fiyatı Benim aklımdaki bu. Sizce hangisi en performanslıdır? Yurt dışından getirilen tabletin garantisine guvenilir mi ? Odevler icin Samsung alınmalı mı ? Samsung'u sırf tasarım ve arayuzu icin istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi gunler.