Merhabalar farklı bir sorum olacak benim. Şimdi windows ile calışan hafif bir programın ( programın sistem gereksinimlerini aşağıda belirttim) windows tablet ile uzun sureli calıştırılması halinde tablette karşılaşacağım olası sorunları merak ediyorum. Uzun sureden kastım ise minimum 12 saat makimumu yok diyebilirim. 3 gun, 4 gun belki 1 hafta hic kapanmaksızın(ekranıda acık olacak şekilde) calışması gerekecek. Bir kez programı ayarlayacağım daha sonra otomatik dongu devam edecek. Ha bu arada tabletin elbet soğuması gerekecek bunun icin gerekli sistemi (aluminyum soğutucu blok,fan vs.) oluşturabilme şansım var.
Soğutma şartının uygun olduğunu duşunecek olursak boyle bir durumda tablet beni yarı yolda bırakır mı ?
Program hem USB'den hemde paralel port veya USB uzerinden makine ile haberleşebiliyor o yuzden 2 farklı başlık mevcut. Ben USB kullanıyorum.
Requirements if using the parallel port for machine control:
Desktop PC (Laptops are not supported) with at least one parallel port 32-bit version of Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, or Windows 7 (64-bit versions will not work) 1Ghz CPU 512MB RAM Non-integrated Video Card with 32MB RAM(Large G-code files, especially 3D files will require a video card with 512MB RAM or higher) Requirements if using an external motion device for machine control:
An appropriate external motion controller (options can be found on the Plugins page) Desktop or Laptop with Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 1Ghz CPU 512MB RAM Video Card with 32MB RAM(Large G-code files, especially 3D files will require a video card with 512MB RAM or higher)
Tabletin Uzun Calışması Sonucu Oluşacak Sorunlar
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- Tabletin Uzun Calışması Sonucu Oluşacak Sorunlar