Merhaba,
altı senelik evliyim ve kendi ailem 6 saatlik uzaklıkta yaşıyor. Eşimin ailesiyle ise aynı şehirde yaşıyoruz. Annem senede 1 kere bize gelir 15 gun kalır, uzak yol fazla gidip gelemiyor gelmişken de uzun kalıyor. Biz ise eşimle annemlere senede 2-3 kere ancak gidiyoruz, bayramlar dışında gittiklerimizde 1-2 gece kalıp donuyoruz. Onun ailesine ise en gec 15 gunde bir gideriz. Sorun şuki;annem bize geldiğinde ya da biz annemlere gittiğimizde 6 senedir eşim hep huzursuzluk cıkartıyor. Sacma sapan şeylerden bana annemin yanında kızıyor, annemi bozuyor, annemi resmen benden kıskanıyor. Annemin huzurunu bozuyor artık en son bu bayramlarda ordaydık, yine aynı şekilde yaptı annem artık ne o bize gelsin ne ben size gelicem diyor ve kadın uzuluyor. Ben onların ailesine bir kere saygısızlık yapmadım yanlarında en ufak tartışmamız olmadı ama benim ailemin yanında beni hep rezil ediyor mahcup ediyor daralıyorum. Her defasında soyluyorum rica ederim yapma diyorum yine yapıyor yine. Bu sefer artık boşanıcam dedim ozur diliyor haklısın diyor boşanmak istemiyor. Ama biliyorumki yine yapıcak cok kez soyledim hic değişmedi. Annem artık soğudu ondan ama damadı diye hic laf etmiyor. Cozum bulamiyorum artık arada sıkışıp kaldım. Napmam lazım sizde de aynı durumlar yaşanıyor mu