Geldi is yerinden kufur etti sikildim bunadim calismiycam her seyi birakip gidicem dedi. Delircem ya
Guncelleme: arkadasiyla tartismia geldi bana catti bende elin adami icin beni kirdin dedim. Gonlumu almaya calisti ama cok kirildim
Not onemli bunuda okuyun fikirleriniz benim icin onemli daha once actigim bir konu ile ALAKALI
Siddet olayi 1 kere oldu sonra cok korktu zaten bosancam senden dedim ailelemle konuscam dedim. Agladi falan sarildi bana gercekten pisman oldu yani (burdakinler hemen darp roboru al dediler gider alirdim davada acardim ama bunlari yapmasi zor degil ama pismam oldugunu anladim) ertesi gun cicek falan getirdi.(uyduruk cicek degil baya guzel yani suslu puslu )
Esim genel olarak cok vicdanıdır . Cocuguna duskun bana duskun kendi yemez bana yedirir tabakta 3 tatli kalmissa 2 sini bana 1 kendi yer hep oyledir. Bazende hepsini bana yedirir. Zor bir hayat gecirmis allah var ben el bebek gul bebek buyudum ama oyle buyumemis hem okumus hem calismis ana baba pek umursamamis kv kp cok yasli zaten benim rahmetli dedemle babaannenle yasit
Icimi dokmeye ihtiyacim var biraz morale