Arkadaşlar merhaba,
Eşimin Almanya' da yaşayan bir arkadaşı var.
Yaklaşık 1 yıl kadar once gorumcem, eşimin kafasını dağıtması icin 1 haftalığına oraya gitmesinin iyi olacagini soylemişti. Eşim o donemde iş bulamadığı ve sıkıntıda olduğu icin olabilir diye duşunmuştum.
Fakat bir sure sonra, aslında gorumcemin eşimin arkadaşıyla başka turlu konuştuğunu, eşime orada iş bulmayi planladıklarını oğrendim.
Tabi ki ertesi sabah gorumcemle ve esimin arkadasiyla yuzleştim. Esimin arkadaşı ozur diledi "bilgin var sanıyordum" dedi. Gorumcemle bu olaydan sonra bir sure kus kaldım.
Neyse 1 ay kadar once bize geldiği icin (başka şehirde yasiyor) misafir Neticede barıştım ve barışma sonrası oturup uzun uzun konuştum.
Hayatımıza bu kadar fazla mudahale etmesinin beni cok rahatsız ettiğini, eşimle ingiltere' ye gitmek icin uğraştığımizi, almanya" ya gitmeyi kesinlikle duşunmediğimi, benim fikrimi sormadan hayatımız hakkında boyle ciddi kararlar alamayacağını soyledim.
Bu konusmadan 2 gun sonra baska bir nedenle sorun yaşadık ve şuanda yine konuşmuyoruz.
Birkac gun once eşimle telefonda konuştuklarını duydum ve dun eşim almanca kursuna başladi. Parasını da gorumcem odeyecek.
Eşimle kavga ettim, bu kadar Almanya olayı uzerine dalga mi geciyorsunuz benimle diye.
Eşim, şuan sıkıntıda olduğumuz icin kabul ettiğini ve benim gereksiz yere takıntı yaptığımı soyluyor.
Siz olsaniz, ne yapar yada ne duşunurdunuz?