Herkese iyi geceler. Eski konularımdan hatırlayan olur belki. Yaklaşık 3 yıl olacak evleneli. Eşimle ilk zamanlara nazaran cook daha az tartışıyoruz. Evlendik evleneli buyuk kavgamız olduğu cok nadirdir. Eşimi seviyorum, sevildiğimide cok iyi biliyorum. Davranışlarıylada sozleriylede her zaman hissettirir. Malesef ki bebek sahibi olamadık. Tedavi icin kış boyu uğraştık sonrasında duşuk yaptım. O donemdeki desteğinide asla inkar edemem. Bebek icin sigara alkol gibi alışkanlıkları bırakması, bırakamıyosa cok aza indirgemesi gerek. Kaldı ki kendi bi rahatsızlık atlattı. Troid kanseri teşhisi konuldu ameliyat oldu asla sigara kullanmaması gerek. Gel gelelim eşimin umurunda değil. Ne kendi sağlığını duşunuyo, ne bebek icin cabalıyo. Bebeğimiz olmasını benden daha cok istiyo. Ama asla sigarayı bırakmak gibi bi caba sarfetmiyo. Gidip tedavi olucaz nasılsa kendime stres yapamam diye konuşuyo hatta. Omrum boyunca sigara bağımlılığım olmadı. Cok nadiren ayda yılda 1 tane icerim belki o da eşimden sonra. Sigaraya karşıda aşırı hassasiyetim var. Tanıştığımızda eşim sigara icmiyodu. Sigara iciyo olsa ilk buluşma sonrasında asla devam etmezdim. Sigarayı daha once kullandığını bıraktığını bi daha asla başlamayı duşunmediğini soylemişti. Biz nişanlıyken tekrar başladı. Evlendik evleneli surekli sigara kavgası ediyoruz. İlac alalım kullan diyorum yanaşmıyo. Guzellikle ikna etmek icin belki yuzlerce kez konuştum nafile. Kavgayla gurultuyle derdimi anlatmaya calıştım nafile. Ben mi abartıyorum yoksa tahammulum mu tukendi anlamıyorum ama aramız cok iyiyken sigara ictiğini gorduğum anda gerilip soylenmeye başlıyorum. Ne kendime engel olabiliyorum ne onu vazgecirebiliyorum. Gercekten sadece bu sigara mevzusu yuzunden kafayı yemek uzereyim. Lutfen bi akıl verin. Az once yine aynı konudan soylendim birsuru. Bıkmadın aynı şeyleri soylemekten dedi. Sigarayı bırakana kadar seninle aynı yatakta yatmıycam dedim sen bilirsin dedi bana. Her kavgada koşup baba evine giden nazlanan bi kadın değilim asla. Hic yapmadım boyle bişey. Ama sırf bu sigara yuzunden cekip gidesim sen bırakmıyosanda donmuyorum diyesim bile geliyor. Napmam lazım.. Bi cıkar yolu baş edebileni varmı..?