Birde ben bu konuyu actım fakat bir cok kişi yanlış anlamış işte kendi ailenden kıskanmıyorsun eşinin ailesinden kıskanıyorsun diye buradan okurlar umarım kimseden kıskanıp saklamıyorum cocuğumu şoyle duşunun kaynananız veya anneniz geliyo surekli etrafınızda cocuğu emziriyosunuz başınızda bakıyo ve cocuk gozleriyle takiplediği icin dikkati dağılıyo memeyi bırakıyor ve bu sefer almakta zorlanıp ağlama krizlerine giriyor tam uyutucaksınız cocuğun gozleri gidiyor başına oturuyor ve surekli uyumak uzere olan cocukla konuşuyor ve cocukta uykuya dalamıyor bu yuzden eziyet ediyor anne aman uyusun Ne zamandır uyumuyo diyorsunuz dinlemiyor uyutuyorsunuz başından bi saniye bile kalkmayıp sevmek icin eldivenlerini coraplarını cıkartıyor opuyor ediyor derken cocuğu uyarıyor tabi cocuk uykusunu alamadığı icin de saatlerce ağlama krizlerine giriyor bu sefer de dalga gecercesine vah cocuğun Gazı var uyuyamadı vah kuzum hasta bilmem ne diye yakınıyor.. Daha ayrıntılı bir şekilde anlattım şimdi beni eleştirenlerin iyice okuyup tekrar yorumlamasını istiyorum boyle olunca insan anneside olsa kaynanasıda olsa kıskanmaz mı siz kıskanıp kacıcak yer aramaz mısınız???