Aşağıya 3 konuda soru yazdım. Bunlar hakkında fikirleriniz varsa, paylaşımınız cok makbule gecer, sağolun kızlar!
1) 21 gunluk karnabahar kurunu deneyen oldu mu?
Onlarca antibiyotik tedavisi gordum. Yine de 10 gunun sistitsiz gecebileceğine dair inancım sıfır şu an. Karnabahar kuru gercekten işe yarıyor mu? Kuru yapanlardan bazıları "Allah razı olsun, kurtuldum" diyor. Doktora sordum, "Bilimsel en ufak dayanağı yok" dedi. Aranızda kuru yapan ve iyileşen var mı?
2) Maydonoz kurunden fayda goren oldu mu? Elma sirkesi icmeyi denediniz mi?
"3 gun maydonoz suyu ictim, 2 yıldır sistit olmadım" diyen arkadaşlara maşallah diyor gıpta ediyorum. Bu yontemi deneyen oldu mu? İlac gibi elma sirkesi icenler varmış. Her gun mu iciyorsunuz koruma amaclı?
3) Cinsel ilişki sistiti neden tetikliyor? İlişkiden sonra yıkamamak mı gerekiyor?
Kızlar ilişkiden soğudum. Cunku ilişkiden 1 gun sonra hemen yine sistit. İlişkiden once cinsel organları silmek icin antiseptik mendiller var. Onlar ticari urunler mi yoksa deneyen varsa işe yarıyor mu?
- Eşiniz siz sistit olmayın diye bir şey yapıyor mu?
- İlişki sırasında yapılmaması gereken şeyler var mı?
- İlişkiden sonra dış vajinayı suyla yıkıyor musunuz, yıkamıyor musunuz? Spermli kalması daha iyi mi?
- Dış vajinayı her banyoda uygun PH'ı olan intim temizleyicilerden azıcık kullanarak yıkıyorum. Zararlı mı?
Arkadaşlar,
Evliliğim kronik sistit yuzunden sallantıda. Eşimin sabrı tukenmek uzere. Gunluk fonksiyonlarımı yerine getiremiyorum. Vucudum iltihaplı sonucta. Yaşantımın kalitesi duştu. Psikolojimi zor ayakta tutuyorum. Hissettiğim duygu "caresizlik". Surekli korku icindeyim. Herkes şıkır şıkır topuklu ayakkabıları giyiyor, ben ayakları sıcak tutmalıyım diye kar botlarıyla. Cunku kan işiyorum, ateşim cıkıyor, acıdan bayılıyorum. Doktorlar antibiyotikler veriyor, biraz geciyor, yine tekrarlıyor. Cok antibiyotik almaktan mantar oluyorum. Kronik sistiti yaşayan bilir.
Şu illetten kurtulan bir Allah'ın kulu varsa nolur bana ne yaptığını anlatsın!