Başlıkta da gorebileceğiniz uzere artık duşuncelerimi toplayamıyorum.
Duygu yoğunlukları, anlık yoklamalar; hem karsındakini hem kendini. Oh yanımda deyip rahatladığım, mesajıma cevap verince bir başarı gibi davrandıgım, vermediğinde kendimi yataktan cıkamayan biri haline yeniden getirdim.
Ne alaka diye soracaksınız .
Kafamı toparlayamıyorum, her konuda kendimi sucladığım, ne yaparsam yapayım, sevilmediğim ve resmen sevgi dilendiğim, acaba birine mi gidecek duşuncesinde kaybolup hayatım gidiyor.
Ask hayatım yerinde gitmediğinde gerisinin onemli olmadığı, geri kalanda ben yokum , baska bir uğrasım yok gibiyim. Tum gemileri yıkıyorum.
Zaten bunun adınıda cok duydum; sen istedin diye oluyor, sen sagladın. Senden korkuyorum; yine evi basacaksın. Cok utanıyorum artık kendimden, evliliği bir basarı gibi gormeyen ben ne ara onla olcak diye dualar eden, tek arzusu hayatta bu olan biri oldum.
Son 5 yılım bu dongude geciyor. Bana donecek mi, olacak mıyız? Haricinde işime odaklanmadıgım, hayatımda tum arkadaslarımı cıkardıgım, hic bir şeyden zevk almadıgım , hem dua edip surekli, hem bir umut falcı falcı gezen birisi oldum. Kendimden utanıyorum.
Bir kişinin hayatı, karakteri, herşeyi birine bagımlı oldugunda herşeyin boyle bitiyormuş.
Yeri geldi hasta oldum bırakan, beni asla sevmeyen, hor goren biri icin bu hale duştum.
Artık ah vah etmek istemiyorum. Ben artık bu cukurdan cıkmak istiyorum. Hatanın hepsi bende olsun, ben cıkmak istiyorum. Gelsin diye beklemek, hergun boş boş bahanelerle yazmak, bir hata yuzunden denilmedik bırakılmadı.
Evliliği dusunuyordum, tek okulu bitiremememle bu iş olmadı, hayatımm yalan oldu.
Anti depresan kullanıyordum, bıraktım o beni dusunmemi engelliyordu, su an her dk aynı olayı, aynı insanı dusunuyorum. Beni dovse sovse , beni oldur diyecek kadar kotuleştim. Kendime asla değer vermiyorum. Kendimi yıktım, dagıttım. Sadece uyumak istiyorum. Her ayrılık boyle acıtıcı olmamalı, ben ne yaşıyorum bilmiyorum psıkolog desteği belki uygun olur denedim; hep yarım bıraktım.
İyi degılım ben, bu aralar iyi degılım.
Paylasmak icimi dokmek istedim. Affınıza sıgınıyorum.