Merhabalar..
Benim 5 aylik bebegim var. Bazen annemler de kaliyorum bebegimle ozledikleri icin. Bazen de kayinvalidemlerde kaliyoruz esimle. Benim kayinpederim vefat etti. Gorumcem bosanmis kayinvalidemle yasiyor onun da bi kizi var okul caginda. Esimin başka gorustugu akrabasi kimse yok. Kardesine pek olmasada annesine asiri duskun. Kayinvalidemle gorumcem iyilerdir bana zararlari yok.

Yalniz soyle bi sıkıntı var. Onlarda kaldigimiz zamanlar esim annesi ve kardesiyle oyle bi sohbete daliyor ki resmen benim varligimi unutuyor. Onlar da ayni sekilde hep beraber kendi aralarinda gulup egleniyorlar ben yokmusum gibi.

Bi espiri yaparim hafif tebessum ederler sadece. Kendimi gerizekali gibi hissediyorum.lnanin abartmiyorum eşime ayni cumleyi 7 kere soyledigimi bilirim. Artik 7.de bagirarak soyledimde anca oyle farkima varip cevap verdi. Neden boyle bilmiyorum.

Kardesiyle sakalasir el sakalari espiriler havada ucusur. Bana hic yapmaz. Beni duymuyolar gormuyolar cok sıkịldm bu durumdan. Eşimin beni sevdiginide biliyorum. Hani oyle silik bi karakterde degilim ki kendi yakinlarim arkadaslarimla falan cok eglenirim gayet iyi anlasiriz. Ama bunlara gelince bi iletisim kopuklugu.

500 defa konustum bu konuyu yok oyle bisey sen yanlis anliyosun diyo yada bidaha yapmicam diyo ama yine ayni. Esim biraz ilgili olunca aileside oluyo. Sizce niye boyle oluyo? Onlar boyle yapinca bende iyice sessizlesiyorum konussam bile sacmamiyorum ne dedigimi bilmiyorum salak gibi.

Sizce nasıl davranmaliyim. Ozellikle esimin bana karsi ailesinin yaninda daha ilgili olmasi icin ne yapmam gerekiyo? Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

Lutfen beni yanlis anlamayin. Esi onlari biraksin benle ilgilensin demiyorum. Hep birlikte sohbet edelim. Beni de duysunlar gorsunler istiyorum..