Merhaba kızlar bir haftalık falan bir flortum var. Hatta bir hafta olmadı konuşmaya başlayalı. Şimdilik herşey cok guzel gidiyor diyebilirim. Ama ben o kadar korkuyorum ki. Her an ya devam etmezse, ya bir şey olur da biterse diye.
Bunun sebebi de sanırım daha onceki ilişkilerim. Daha onceki ilişkilerimde hep bir şey sebep oldu bitti. Sebep olarak mesela birisi araya mesafe girince ilgiyi bir anda kesti, bi tanesinin meğer sevgilisi varmış, benden de hoşlanmışmış falan birde kendisi itiraf etti. Diğerlerinin de hep amacı farklıydı. Birinin eski sevgilisi donmuş yok onu unutamadığını fark etmiş falan filan.
Bunun dışında benim hatalarım da olmuştur elbet. Ben mesela cok kacmıyorum yani seviyorsam goruşmek istediğinde goruşurum aradığında acarım ve bazıları da elde ettiğini duşunduğu icin bıraktı sanırım.
Ama onlar eskidendi şu an 24 yaşındayım, karşımdaki kişi de 23. Hala şu kacma kovalama ve taktik olayları gecerli mi? İki senedir falan da sevgilim yoktu. Yani baya uzağım artık bu konulara.
Ama hep birini bekleriz ya hem karakter olarak hem fizik olarak, şimdi sanki o girdi hayatıma. Allah butun istediğim ozellikleri bir araya getirmiş bana vermiş gibi sanki. Bu yuzden de kaybetmek hic istemiyorum.Bir yandan cok mutluyum ama bir yandan cok korkuyorum. Ya yine diğerleri gibi olursa, ya biterse diye.
Mesela mesajlaşıyoruz gun icinde, acaba cok mu yazıştık, sıkılır mı diyorum. Buluşmak istedi, şu gun musait misin dedi, hemen kabul ettim. Yanlış mı yaptım? Yani sevildiğini anlarsa kacar mı. Mesajlarına bazen gec cevap veriyorum surekli bekliyor gibi olmasın diye. Ama yine de cok konuşursak hemen biter mi diye korkuyorum.
Ben bu defa da diğerleri gibi olsun istemiyorum. Ona hic belli etmedim ama normal davranıyorum. Ama icten ice korkmam normal mi..