Merhaba herkese iyi akşamlar.
Benim 4.5 senedir cok cok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. kendisi en yakınlarımdandır diyebilirim.. aynı zamanda kendisinin de okuduğu universiteden arkadaşı var. Biz bu cocukla arkadaşım vasıtasıyla tanıştık ve 2 ay once sevgili olduk.
Gelgelelim biz y ile sevgili olduğumuzdan beri x bana karşı hic olmadığı kadar soğuk. nedenini anlamıyorum cunku sevgilimle ikisi cok daha samimi arkadaş. sevgilim bir kere onun yanında beni yanağımdan optu, eve geldiğimde beni aradı o seni niye yanağından opuyor cok samimi benim yanımda yapmaması gerekirdi vs vs bana tavır koydu fakat sevgilime hicbir şey soylememiş.
yine aynı şekilde biz sevgilimle buluşacağımız bir gun onunla da goruşecektik, sevgilim dedi ki o gelmeden 1-2 saat once buluşalım seninle ozel bir şey konuaşacağım, her neyse biz sevgilimle buluştuk daha sonra arkadaşımız geldi. laf arasında bizim daha once buluştuğumuzu oğrendi. bana akşam mesaj atmış, buluşmanızı boldum ama kusura bakmayın gibisinden. yaklaşık 1 aydır bana tavırlı hal ve hakreketlerinden anlıyorum. ne yapmalıyım ve neden boyle yapıyor ?