Arkadaşlar merhabalar benim gibi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler şimdiden şimdi ben 3 Haziran Carşamba gunu catlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran cuma gunu ise duphaston a başladım 18 haziran 15. Gun kan testi yaptım 1. 20 cıktı gebelik yok dedim burdan ve internetten okuduğum kadar duşuk bir ihtimal de olsa yukselme ihtimali varmış adet olmayı bekle gibi yorumlar okudum neyse bekledim . 19 Haziran Cuma gunu adet olmadan afedersiniz eşimle beraber olalım dedik olduk sonrasında cok hafif pembemsi lekelenmem oldu aynı gun ilerleyen saatlerde kanamam olmaya başladı ama oyle cok yoğun bi kanama değildi o ara yavaştan ağrılarım da başladı tabi adet ağrısı sandim 20 Haziran cumartesi gunu kanamam azalmaya başladı akşamında iyice azaldı bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra tamamen kesildi ama bı yandan da ağrıdan oluyorum tabi ağrılarım cuma başladı pazartesi gunune kadar cok siddetli devam etti doktorumla goruştum 23 Haziran salı gunu doktoruma gittim butun o agrilarimin sebebi yumurtamin catlamasından kaynakliymis gec yumurtlamissin yumurtan catlamış o yuzden o kadar ağri yasamissin şimdi o zaman bizim eşimle beraber olmamız acaba faydası olmuş mudur ya 19 Haziran'da birlikte olduk 20 21 22 Haziran da ağrım oldu yumurtam catlamis spermler de 72 saat canlı kalabiliyormus ya tutmuş mudur acaba kızlar sizce oyle bişey olma ihtimali olabilir mi