1 bucuk 2 aya yakın birisiyle goruşuyorum cok hızlı başladık herşeye birbirimize olan beğenimiz 1 yıl oncesine dayanıyor.2 ayda her fırsatta buluştuk yuz yuze bir takım yakınlaşmalarımız da oldu 30 lu yaşlardayız ikimizde.benden kucuk 3 yaş kucuk....Ne olduysa son buluşmamizdan sonra oldu.Herzamanki gibi gelişti aslında farklı bir sey yoktu buluştuk yakınlaştık yine elimden geldiğince temiz giyinip ozenli bir sekilde gittim buluşmaya sonrasında kucuk bir tartışma yaşadik ama ven sinirim bozulduğu icin telefonda ağladım kapattıktan sonra teli evet olmuyor zorluyoruz ama olmuyor gibi bir msjla terk edildim.Hala anlam veremiyorum ilk kez başıma boyle bir sey geldi genelde bitiren taraf ben olmusumdur ilişkilerimde anlam veremedim.Beğenilmediğimi duşunuyorum yeterince hoşuna gitmedim galiba denedi olmadı.Farklı amaclarla kullanıldığımı dusunmuyorum o anlamda beni hic bir şeye zorlamadı dile getirmezdi bile.Cok ilgiliydi duyguları yoğun gibiydi anlayamadım kızlar moralim cok bozuk dertleşmek istedim.Kendime olmayan guvenimi iyice kaybettim