Beraber plan yapamıyoruz. Her dedigimin aksine davranıyor. Bu hafta ailesine gidecekti, izinli idi cuma cumartesi bu arada. Sabahtan gidip gorup gelecekmiş. Ben de bi hafta izinlisin bize vakit ayır zaten her sabah erkenden kalkıyorsun bu hafta da bir gun uyu, haftaya beraber gideriz hem kızı da gorurler dedim.
Dinlemedi. Gitti.
Arkadaşlar ben anlamıyorum herkes ne guzel eşi ile birlikte karar verirken biz asla birlikte hareket edemiyoruz, her iki haftada bir yorgun olsa da cok yoğun calışıyor haftaya gidelim dediğimde onlara sanki sozu varmış gibi asla kulak asmiyor soylediklerime. Artık iyice cıkmaza giriyoruz ne yapmalıyım bu evlilik boyle boyle bitecek cunku onun bu davranışlarına icim hic soğumuyor ben de soyleniyorum. O istiyor ki istediğini yapsın karısı da daima sussun. Ailesi artık yeni bir ailesi olduğunu kabullenmek istemiyor. Ne zaman gitsek hep aynı lafları sokuyorlar. Ben artık gitmemeye başlamıştım. Arada gidiyordum. Bu hafta değil de haftaya gidelim dediğimde sabah yatakta bırakıp gitti. Boyle bir erkekle evliliği devam ettirmeli miyim yoksa kızım icin devam mı etmeliyim? Cok mutsuzum.