Merhaba arkadaslar ben 11yıldır vajınusmus hastasıydım ve 3 aydır şukurler olsun ki yendim..
Bu surecte mucizevi bir şekilde hamile kaldım (surtunme yolu ile) imkansızdı neredeyse ama Rabbimin bir hediyesiydi..
Her neyse konuma gelecek olursak biz bebek duşunuyoruz oğlum 8 yasında ve yıllardır aglıyordu kardeş icin ama malesef vajınusmuslu hasta oldugum icin ona bir kardeş veremedim şimdi yeni yendin erken diyeniniz olabilir kardeş icin ama eşimin yaşı geciyor ve oglum piskolojikmen cok taktı bu duruma surekli kardeş hayalıyle yatıp kalkıyor o yuzden vajınusmusu yendıgımız andan itibaren surekli denıyoruz ama olmuyor bu sefer .. gebelik duşunmeye başlar başlamaz once bir doktora gitmek istedim gorunmek muayne edılmek ıstedim (korkar korka ) vajinusmusu yendim ama tam anlamıyla degıl ve alttan muayne korkulu ruyamdı herneyse klomeni arastırdım gebelik hızlandırmak adına kullanmak icin aldım (belki kafama gore hareket ettm evet ama gunde 1 doz aldım ) adetimin 3.gunu muayne olmam gerektigni okudum buralardan ve o gun randevu icin devlet hastanelerini aradık 3-4 gune attılar zaman kaybetmeyelim diye ozelden alalım dedik sigortamız yok malesef 90tl dediler neyse dedik gidelim bi gittik ki borctan dolayı 170tl dediler o an malesef geri donup geldim moralim bozuldu muayne olamadım o kadar para da veremezdik şu aralar maddı sıkıntımız var cunku herneyse ben o gun klomene başladım gunde 1 tane alayım dedim ve 5gunu tamamladım şimdi klomeni tamamlayalı 2 gun oldu catlatma ignesi vurulmayı dusunmuyorum kendiliginden catlar duşuncesindeyim bu surecte bilen birilerin yonlendirlmesine ihtiyacım var lutfen cevremde kimsem yok ne eş ne dost ,ailem parcalanmış bir aile ne ana ne kardes hic bişeyim yok oglumdan o kadar cok etkilendim ki pıskolojım bozuldu oğretmenleri bile surekli kardeşi olması gerek sınıfta cok dalgın hırcın dıyor arkadaş ortamlarından surekli dışlanıyor ve ben oglumuda kendimide butun dış dunyadan uzaklastırmak zorunda kalıyorum bu arada doğumun sezeryan ile oldu malum durumum ve oğlumun kilosundan dolayı arastırmam sonucu cogul gebelik riski oldugunu duydum rabbim ne verirse guzel eyler diyorum dogumu biraz zor oldu o yuzden cogul saglıklı bir gebelik olursa benım icin daha bile guzel cubku 2.dogumdan sonra bir daha dogum yapacak gucte olacagımı inanmıyorum cunku dikişlerim zor iyileşti ve cocuk ve kalabalık aile hep ozlemimdir hep yanlız buyudugum icin ..
bugun hafif akıntım geldi sabah beyaz gibiydi şimdi ise sıvı şefaf cok az akıntım oldu yumurtlama gunume 8.gun var yazıyor telefondaki prog. Ama bende cok tutmuyor gibi en olması gereken donem nedir ilişki icin .. bunun gibi şeylere yonlendirirseniz cok sevınırım yıllarca vajinusmus hastası olunca bu konulara o kadar uzagım ki .. cok uzun oldu kusura bakmayın
Sorularıma gelecek olursak
1) Akıntım ne hale gelince ilişki icin doğru zamandır ve yumurtam catlamıştır ?
2) klomeni gunde 1 kullandım bu sekılde yumurtam coğalmışmıdır ?
3) coğul gebelik şansım nedir ?
4) klomenden ne zaman sonra yumurta catlar tahmini ?
5) klomeni ben duzensiz kullandım saat olarak bazısını aksam bazısını gece aldım (aynı saatlerde alınması gerektigini bilmiyordum)
6) akıl ve tavsıyelerinize acığım..
Şimdiden Allah razı olsun lutfen beni yargılamayın..