Selam kızlar cok canım sıkıldı sizin fikirleriniz onemli belki abartıyorumdur.Once kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 cocuğumuz var. Bugun kv evine geldik 3 gunluğune.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya cağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde kucuk oda var 2 dar kanepe var.Kv bize kucuk odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 cocuk kucuk oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye duşunduk dedim(evimizde de cocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de cocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen kucuk odaya tıktı cok sıcak zaten pencerede acamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Gecen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gun pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz otede ağac altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen soyledim biz biraz uc oturduk masaya