Herkese iyi aksamlar. Dun aksam hayatimdaki insanla tartistik. Konu soyle mesele en basindan beri gorusemedigimiz gunlerde ara sira birbirimize mesajlar yazalim demistik ve uygulamistik ama o artik yapmiyor ve yazmiyor bana. Dun de ben bunu dile getirdigimde o eskidendi dedi bana ben de ama bunun benim icin onemli oldugunu soyledim. Bana sen kimseyle gecinemezsin dedi ve bu benim oz guvenimi yikti. Ikinci onemli konuda benim su aralar maddi durumum gercekten cok kotu ve o bana sakin guvenme bu konu dedi. Tamam tabi ki maddi olarak bana baksin demiyorum ama insan hayatindaki insanla iyi ya da kotu gunde beraber olmaz mi skma canini bir yolunu buluruz demez mi?Benim ilerde maddi durumum iyi olunca ben bu sozunu hep hatirlamazmiyim? Benim mi beklentilerim cok mu buyuk? boyle biriyle yasanir mi? kafam cok karisik..
Not2: Bir noktayi daha eklemeyi unuttum. Bugun onu aradim bu konularda rahatsiz oldugumu olmuyosa ayrilalim demek istedigimi soyledim. Ayrilmak istemiyor. Ama gorusmedigimiz gunler oldugu icin cok mutluyum cunku gercekten basimi sisiriyosun dedi? ben bu kadar kotumuyum ya