direk konuya giriyorum. kızım dun gece cok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi cok yuksekti. bayağı kustu ve ateşini de gorunce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye goturelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akulu aracı bozuldu. bu yuzden manuel aracla gelmesi bizi cok zorlardı bu yuzden baban gelsin dedim.)
yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki cocuk hastanesine goturmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. cocuğu kucağına aldı ve cocuk bu ne var hasta olmuş goturme hastaneye dedi. ben de baba ateşi cok yuksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye goturelim hic uyumadı bu cocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.
neyse devamında hala gerek yok cocuk iyi hastaneye goturmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de goturelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse guc bela kapı onune cıktık. cıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı duzgun konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dordunde sokakta. kızım kucağında ve cocuk ağlamaktan perişan oldu cok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın cocuğu. baba bu cocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var cocuk hasta oldu neden goturmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan cocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben cocuğum boyleyken bişey yok deyip gecmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana duzgun konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası icin dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime dondum goruyo musun dedim eşim de adam sarhoş yarın hatırlamayacak zaten ne deyim diyor. zaten arkamda durmazdı yine durmadı tabii ki....
sonuc olarak guc bela hastaneye gittik tam 3 saat hastanede kaldık bir suru işlem test vs yapıldı ve kızımın hala ateşi var.. ben şimdi bu adamı ne yapayım nasıl affedeyim bundan sonra nasıl davranayım. buyuk ihtimal yine ben suclu olurum susamadığım icin.. kayınvalidem evde değildi zaten belki o olsaydı diycem de o da demez ki kocam suclu benim susmam gerektiğini duşunur.. kafam allak bullak... eşimden nefret ettim iyice insan bi sus demez mi babasına hadi demedi bu konu acılıp ben suclanırken de buyuk ihtimal opera haklı demeyecek hem dese bile de babası ustume kızımı hastaneye goturmek istiyorum diye yururken diyeceğini derdi..
ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. ben onu babam kadar sevdim saydım ama o beni hicbir zaman evlat olarak gormemiş. ben neden bunları yaşıyorum. kendi babam hastanede yatarken bu baba musveddesinin canımı bu kadar yakması cok koyuyor.. eşimden de soğudum. kızım ateşler icinde ve elimden bişey gelmiyor. uzun oldu ozur dilerim okuyabilen ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkurler..