gunlerdir duşunuyorum aslında, şimdi de bir konu da gordum ve bende sormak istedim..

kısa ornekler vererek anlatacağım.

1,5 yıldır bir iş yerindeyim, ilk once burada ki resmi muhasebeye bakan kişiyle sorun yaşadım. cocuk herkesin ama herkesin dedikodusunu yaptı, herkesi oyle bir anlattı ki benim insanlardan midem bulandı. sonra iş yerimiz taşındı ve herkesle aynı ortam da calışmaya başladık ben buradakilerle iyi gecinmeye başlayınca muhasebeci bana cephe aldı ve buyuk kavga ettik. şuan onunla iş dışında muhatap olmuyorum.

yanıma yeni birini aldık, kız her konu da kendisini one atıyor. soru bana soruluyor bu cevap veriyor, benim işimle ilgili bana sacma sorular soruyor e bunlar da canımı sıkıyor. gecen gun mudurumuze ben geldiğim de ozluk dosyaları hic hazır değildi hepsini ben yaptım demişti onun da konusunu acmıştım.. yerimi alamaz ama bu girişimleri beni rahatsız ediyor.

eşimin ailesi ile goruşmuyorum, belki hatırlayanlar olur ramazan bayramında eş ailesi ile doğu turuna cıkıp kavga edip gelmiştik. 1,5 ay sonra kp kalp krizi gecirdi ve vefat etti, bu krizden ben sorumlu tutuldum.

kp vefat edince dayım, eşi ve cocukları bize hic sormadan baş sağlığına gitmiş ve orada ne yuzle geldiniz babamız gelinlerce yuzunden kalp krizi gecirdi demişler. dayım bizim tarla işlerimize bakıyordu iyi yapmadığı icin bu sene dayıma vermedim işi ve kustu, kustuğu icin şimdi sağda solda zaten eşinin ailesi boyle diyor diye anlatıyormuş. doğal olarak hayatımdan cıkardım.

kucuk dayım annemle sorun yaşadı (konuyu hic hatırlamıyorum bile) cocukları bize kustu..

iş yerinde yemek ve temizliğe bakan bir abla var, her konu da bana laf sokuyor nedenini anlamıyorum.

yani daha ornekler coğalır durumum bundan ibaret. bazen diyorum kızım herkes kotu de bir sen mi iyisin diye. sizde de boyle durumlar oluyor mu? gercekten kendimi aşırı sorunlu biri olarak gormeye başladım