Kızlar belki cok sacma, bekli bu yaşa kadar bu akılla nasıl geldin diyeceksiniz ama burda o kadar şey okuyorum ki belki bu yuzden boyle duşundum hemen konuya giriyorum . Ben 10,11 aydır gebelik duşunuyorum ana olmadı henuz adetlerim de cok duzenli değildi neyse gecen ayda doktora gittim tahliller yapıldı herşey normal ve Pazartesi yine randevum var . Hatta hormon ve amh o buraya da atmıştım neyse benim bat 4 temmuzdu ana bu ay daha doğrusu 5 gun once cok hafif pembe lekelenme oldu bende bir umut yerleşme zannettim iki gun devam etti cok az pembe geliyordu . Son iki gundur koyu kahve aşırı katı akıntım vardı artık hamilelik var mı acaba diye duşunmeye başlıyordum ki bu sabah cok cok sancılı uyandım uyandığım da karnım o kadar ağrıyordu ki anlatamam adet sancılarım genellikle ağrılı değildir acıkcası ama bu ağrı cok fenaydı kahvaltı hazırlayayım dedim her koku midemi bulandırdı kusacağım diye duşunuyordum artık ve aşırı derecede kanamam oldu boyle pıhtı gibi katı akıntı ilk başta acık renk pıhtı ardından aşırı kırmızı kanama oldu şu an da da azaldı bayağı ağrı da 45 dk surdu en fazla yani tam doktora gitmeyi duşunuyordum ise ağrı kesildi birden neydi bu anlamadım belki aşırı sacma ama duşuk y da kimyasal gecirmiş olabilir miyim acaba yoksa adet miydi şimdiden teşekkur ederim ❤