Şimdiden okuyan, yorum yapan, empati kuran herkese cok teşekkurler..
Yaklaşık 2 yıldır sadece ofis ortamında ( arada bizim ofise denetleme icin gelir ) gorup değerlendirdiğim, etkilendiğim biri var.
Onun da bana karşı ilgisinden eminim hatta son zamanlar daha da sık gelmeye başlamıştı her neyse .. Bu kişi iş hayatında cok sevilen takdir edilen, aranan hep istenen biri. (calıştığı diğer firmalarla da irtibatım var bu yuzden soyluyorum)
Her neyse gel zaman git zaman telefon muhabbetleri işsel muhabbetleri aştı ve ozele dondu. Bu cok aşırı kıskanc biri olduğunu en başında soyledi ben de klasik kıskanclıklardır ne kadar olabilir ki diye duşunup ilişkinin icinde buldum kendimi. (Yaşlarımızı merak edenler icin ben 33 o 39.) Whatsappta kac dakika cevrimici olmuşum bunu bile onume sermeye başladı daha yeniyken hic yuzyuze goruşmemişken bile. Her neyse dedim bi goruşelim sonucta az cok tanıyorum daha beni tanımıyor tanıyınca normale doner. Goruştuk defalarca goruşme esnasında son derece ilgili, anlayışlı, hoşgorulu. Fakat telefonda ve mesajlaşırken haddini cok fazla aşıyor kufre varan sozler sarfediyor.. Cevrim ici oluşumdan cok cok rahatsız ve bunu izah ettim ve hic tasvip etmeyeceğim şeyleri yaparken buldum kendimi. ( screenshot alıp ıspat etmek gibi) .
Evlenmek istiyorum seninle, 2 yıldır bilfiil aklımdasın 1,5 yıl once evimi alırken bile ikimizi hayal ederek aldım o evi vs vs.
İlgisinden, sevdiğinden emin olmaya başladım fakat bu kıskanclık bazlı kufurlu konuşmaları duzelecek gibi değil. Bir cafede otururken karşıma karşı cins birinin oturmadığından emin olarak oturuyorum. Diyeceksiniz ki ne zorun var ne cekiyosun bu herifi ne olduğu belli.. Yıllardır ilk kez birinden bu denli etkilendim. Aile hayatı cok farklı birbirlerinden cok kopuklar aile sevgisi olmadan buyumuş biri. Yardım alsa duzelir mi veya aile gormemiş biz aile olursak duzelir mi diye kafamı kurcalıyor.
Bu şekilde seninle ilerleyebilmemiz mumkun değil, şu kufurlu konuşmaların, surekli gergin oluşun, herhangi bi yerde acaba burada bir şey cıkaracak mı tedirginliğim hic bitmiyor ve daha da otesi şiddete meylin olduğunu bile duşunmeye başladım dedim.
Yardım almasını teklif ettim kabul etmiyor. Bana sen yardımcı ol hareketlerine en azından ben senden emin olana dikkat et diyor ki hareketlerden kasıt online oluşum surekli.. Sonuc olarak en ufak sinirlenişinde kufru artarak coğalıyor. İnanır mısınız hala konduramıyorum bir insan iş hayatı ve ozel hayatınca ancak bu kadar uc noktalarda farklılıklar sergileyebilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşmak mı, yoksa yardım almasına ikna edip bi sure daha seyretmek mi?