Kızlar cok kotuyum. Uzun zamandır aklımı kurcalayan bi konu. Kızım 27 aylık. 4 ay once doğum yaptım ve kızım zaten değişikti şimdi aşırı değişti. Ozellikle konuşmaya başlayalı

Bikac ornek vereyim. Mesela konuşurken diyolar " baban benim babam da olsun muu? '
'Hayırrrr o benim babam, bitanem " gibi şeyler soyluyor.

Bana donup annen benim de annem olsun mu diyince, " evet olsun, dov anneyi, dov zeynebi" diyor vuruyor durup dururken. Guluyor. Hoşuna gidiyor. Aaa yapma anne dovulmez neden boyle yapıyosun felan dedigimizde kendini yerlere atıyor 'hayır anne değilll' diyor. Biri zeynep senin annen dediğinde hayır değil diyor. Sonrada ay evet anneciim diyor. Birden donup vuruyor gene.

Tehlikeli bi iş yaptığında hayır yapma diyorum 'banane yapicam diyip yapmaya devam ediyor gozume bakarak ve hic bi şekilde dinlemiyor beni. Ustunu değiştiremiyorum, sacını tarayamıyorum..
Şunu yapiyim mi diyor kotu bişeyse yapma kızım diyorum yapiyim yapicam diyerek yapıyor.
Peynir yicem anne diyor ye kızım diyorum 'hayır yemiycem' diyip ağlıyor ben ye dediğim icin. Yeme sakın dersem yiyor. Bazen de annecim der oper sarılır yuzumu sever.

Aşırı şekilde ağlama krizleri var . Eve biri gelse krize girer bende gidicem diye. Bide giderken bana donup 'sakın sen gelme orda otur zeynepp"gibi şeyler soyler sinirli sinirli. Babasını fazla goremiyor yoğun calıştığı icin. Duşkunluğu oyle boyle değil.

Babannesi ve babasına cok duşkun. Kv, doğduğundan beri, Babannem diyerek sevdiği halde nadiren babanne der . Genelde anne, annecim der. Biyere gidip geldiğinde boynuna atlar annecimm diye. 24 saat onlarda olmak ister. Ve onlarla cok mutlu kahkaha seslerini mahalle dinler.

Birini gorunce ozellikle cok değişiyor.

Ben doğumdan geldiğimde bahcede oturuyordu ben arabadan indim ismiyle cağırdım dondu baktı kafasını cevirdi. Sandalyeden inmedi bile optum sarıldım yabancı gibi davrandı hicbişekilde tepki vermedi . O gece kv gilde kaldı ve hic beni sormamış bile benim yiğenim de 1 gun bizde kalmıştı annem diye agladı sabaha kadar

Velhasıl kızımın bana hic duşkunluğu yok. Beni takmıyor saymıyor.. ne yapıcam kızlar nolur akıl verin yol gosterin . Ben nerde yanlış yapıyorum. Oncedende biraz inat vardı ama şu 4 aydır aşırı değişti. Bu durum boyle mi gidecek? ben iyi bir anne değil miyim. Annesi olarak gormuyor gibi.
Babanne ve baba aşkı ise bambaşka. Her sozlerini dinler. Olsun tabi ama bana da olması gerekmez mi?
icim icimi yiyor daha cok ornek var ama uzatmayayım