Herkese Merhaba,
3 yıldır cok memnun olduğum bir şirkette calışıyordum. Kahvaltı oğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan cok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette calışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı cekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda gorerek buyuk Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yonetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim icin elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu cocuk yonetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yuzume sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suclu o da mesaj yazmış diyerek beni kotu duruma duşurdu.
Şimdi dun istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum icin tum haklarım odenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten cıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tum arkadaşlarım cıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım