Merhaba;

Bayanlar cıkış yolu bulamadım. O yuzden size yazıyorum. 5 senelik bir evliliğim ve bir kız cocuğum var. Aslında bence guzel bir evliliğimiz var. İlgili ve ailesine duşkun bir eşim var. Ama ben hic bir şeye kızmayacağım. hic bir şeye trip atmayacağım. Hic olumsuz bir şey soylemeyeceğim. Konu nasıl oluyorsa hep benim aleyhime donuyor. ve hep bitti artık yarın avukata giidiyorum. Diyor biraz sonra sarılıyoruz barışıyoruz. Ozur diliyor. aslında ben seni cok seviyorum diyor. Ama hic dun akşam ki kadar ileriye gitmemişti. Dun akşam arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte yeni evlenecek arkadaşlar var. Onlar aoğutler vs. veriyor. Bana cok mutlu mutlusunuz derseniz mutluyum işte evliliğimde makul olculerde dedi. Ben de donerken araba neden boyle soyledin ben cok kırıldım seni mutsuz ettiğim bir konu mu var dedim. yok aslında oyle değil mutluyum vs. dedi. Alkolluydu birazda eve geldik. Ben balkona cıktım. Gel konuşalım dedim. Ne konuşucam senle dedi. Bıktım senin bu hallerinden senden de bıktım yeter artık istemiyorum dedi. S..r git evden dedi. Bardak kırdı. Cok korktum hic onu boyle gormemiştim. Hic bir şey demeden oturma odasınah gidip ağlamaya başladım. Bitti yarın avukat tutuyorum dedi. Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lutfen bak konuşma boyle cok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır cok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi. Tamam dedim. Kızımın yanına gittim yatmaya. Geldi kaldırdı beni. Sarıldı ben seni cok seviyorum. Nolur yapma boyle kırmayalım birbirimiz dedi. Yani anlayacağınız barıştık. Ama ben paramparcayım. Ne yediğim onca laf aklımdan cıkıyor. Ne yaptıkları. Bana cok saygı duyar aslında. Calışan ayakları uzerinde duran saygınlığı olan bir insanım. ama dedim ya hic tavuğuna kış demeyeceksin. Nasıl zor bir durumdayım, cıkmazdayım resmen.