Merhaba kizlar .uzatip sizi bunaltmak istemedigim icin kisacik yazmak istiyorum.kizim 8 yasinda teyzesi ile arasinda gecen konusmalari bana anlatmisti(ona kizdigini soylendigini)cok yeni seyehatten donduk haliyle evde cok isim var.kizimi ananesine goturemedim o bize geldi kizim cagirdigi icin.ben mutfaktayken kizima "annene herseyi anlatma bak sonra bize getirmiyor seni" demis.
Kizim bana anlattiklarini onlara soyledigimi dusunecek diye cok korktum cunku soylemedim.isim oldugu icin goturmedim kizim isim bitsin yine gotururum dedim.zaten annemi cok sevdigim soylenemez ama kizim cok seviyor onlara gitmeyi.annem patavatsiz birisi si.di gidip neden kizima bunu soyledin desem onuda soyler cocuga diye korkuyorum.
Not:kizim ne hata yapmis olursa olsun asiri tepki vermem benden korkmasin herseyini anlatsin saklamaya alismasin diye.her zaman durust ol bir yolunu buluruz derim..
Sizden ricam kizimin guvenini sarsmak istemiyorum ama goturmezsemde kizimin aklinda soru isareti kalabilir bana guveni zedelenebilir.bu cikmazda yardim istiyorum hepinize tesekkurler.