Aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamayan erkek vardır hemen hemen her kadının başına gelir malesef ki kadın kadının duşmanıdır 13 yıllık evliyim 2 cocuğum var evime bağlıyım cocuklarıma eşime bağlıyım sadakete guvene hepimiz onem veririz bende oyleyim bi evlilikte saygı ve guven cok onemli malesef ki eşim o guveni yok etti eşim telefoncu merkezde telefoncu dukkanında calışıyo iş arkadaşım dediği bi kız var oda ayrı dukkanda iş yapıyo kızı ben eşimin yanına uğradıkca arada goruyorum bi gun eşimle bulışacaz kızda yanında yanlarına doğru yurudum kızda bi tedirginlik ikidir bunu hissettim eşime sordum bu kız beni gorunce neden tedirgin oluyo bişey yok sen yanlış anladın felan bi gun hep beraber yemeğe gidelim felan maksat biz sadece arkadaşız sen şuphelenme imajı cizmek ama benim icimde hep bişey var ve kızdan hic haz etmedim cok lakayıt bi gun gene eşimin dukkanındayız arkadaşım da yanımda kız geldi konuştular guluştuler felan ben o ara oğlumla ilgileniyordum felan kız dukkandan cıkarken eşime mal dedi ben bi sinirlendim eşime cok kızdım mesafeli ol diyorum ama onlar coktan o mesafeyi kaldırmış ben 13 yıllık evliyim eşime bi kere o şekilde konuşmamış insanım cok kızdım neyse benim şupheler gittikce arttı arefe gunu gene eşimin dukkanından cıkarken kızı gordum dukkana doğru gidiyo neyse o gitti ben bekledin kenardan izledim bi samimiler felan dedim ki tamam bunda bi iş var gece oldu eşimin telini aldım elime WhatsApp ı ayarladım kendim onun yazışmalarını goruyorum gunduz oldu bunlar yazışmaya başladı kızla baya cinsel icerikli konuşuyorlar kız resim atıyor felan kızda bekar aldım ekran goruntusu iki gun bekledim izleyecem suc ustu yakalama peşindeyim ama eşim anlamış kız bunu engellemiş konuşmayı kesmişler dedi iki gun sonunda anladığını anladım ve actım ekran goruntusunu gosterdim rengi attı eli ayağı titremeye başladı sandı ki anlamam ustune duşmem ama bi kere şuphe duşmesin insanın icine herşeyi yapar neyse şimdi sut dokmuş kedi gibi ben ona kesinlikle inanmıyorım aramızda bişey olmadı diyo ama yalan nasıl o kadar rahat olabiliyosun eşim olduğu halde o kadar rahat değilim kız da ki rahatlığa da uyuz oldum şimdi kızın adresini buldum annesine babasına o ekran goruntusunu gondercem oyle evli adamlarla gezip tozmanın da bi bedeli olmalı eşime karşı cok soğuğum artık o cok ilgili gibi ama bende bişey kalmadı onu da surunduruyorum onceden yok dediği herşeyi şimdi tekrar soyleyip yaptırıyorum yok diyemiyor herşeye dır dır ederdi şimdi sesini kesti bende fırsata cevirdim cunku haketti artık acımıyorum gene de takip ediyorum cunku guvenim kalmadı normalde kin tutan biri değilim ama o duyguyu ortaya cıkardı kin besliyorum bana duşman gibi bakma diyo ama bakışlarıma engel olamıyorum bi sure sonra elbette normale doncem ama onu iyice pişman ettikten sonra şimdilik gayet iyi ilerde ne olur bilemem ama tek bildiğim şey insanın sevdiği tarafından kazık yemesi cok kotu bi acıymış ben Allaha havale ettim herkes ne yaparsa kendine yapar