Kizlar hatirliyosunuzdur gorumceme kanser olabilecegi soylendi karnindaki suyun raporu geldi birsey cikmadi bugun ameliyata girdi 5 saat surdu ,yine bi dolu soru ve belki bilen vardir diye cevap arayisindayim cunki doktorun dedikleri hep muallak,simdi karnini acmis bildiginiz jel varmis karninda kistte biraz dokumu birakmis ne yani bazi organlari sarmis kistin yapisi,5 kilo jel cikarmislar karnindan tekrar acil patolojiyede yollamislar jelden ve sonuc temiz daha dogrusu arada kalinmis iyimi kotumu diye,doktor bu arada apandisti karin zarini ve bazi lenf nodullarini almis,tekrar patalojiye sivi yollamislar eger temiz cikarsa ne ala dedi cikip gidersiniz ama kotu huylu cikarsa ki bana oyle geliyo dedi once kemoterapi sonra rahim ve yumurtalik alma islemi yapacagini soyledi ,simdi once sizden bize ve diger hastalara dua istiyorum ve boyle bisey yasayan ama sonuc iyi cikan oldumu merak ediyorum ayrica gorumcem uyandigindan beri yenge beni iyilestir bana ne yaptilar kurtar beni diye agliyodu yeni sizdi kaldi elimi birakmiyodu ama yarin okulumuz aciliyor ve ben 10 gundur bu hastane kosesinde cocuklarima evime hasretim ama yeterki iyi olsunda dedim cok yorgunum ve uylusuzum gorumcelerim(diger 2 tane) biri isten izin alamamis birinin kucuk cocugu var kocasi bakmazmis diye bir gece bile olsa kalmaya gelmediler cok kizgin ve kirginim nasil bir dille gelmeleri gerektigini soyleyeyim bi gece daha uyumazsam zombiye donusecegim.