Eski eşim boşandı.Ve bize donmek istedi. Yıllardır onun geri donmesini isterken nedense artık umrumda değil.. Cocuklarım ve ben istemiyoruz. Bu gunleri yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Bir gun bizi terk edip benden kurtulduğu icin kurbanlar kestğini soyleyen adam bana geri dondu.. İlahi adalet.. Ve ben ilk defa onu istemediğimi anladım. Ve gercekten istemiyorum. Değişmediğini goruyorum. O kadınıda aldattığını goruyorum. ve artık hayat cok kısa .. uzulmek istemiyorum. kendime bir duzen hayat kurdum. mutluyum.. ve ustelik yeni yeni toparlandım.. evlatlarımla mutluyuz.. ustelik en zor zamanlarda kızlarım ve ben bir cok guzel şeyler başardık. Kızımın teog sınavı vardı. bir yanlış ile sınavını verdi. Fen lisesine gidecek. Ben işyerinde terfi aldım. Maaşım arttı. Borclar bitti. Ve tam ayağa kalktık o boşandı yanımıza gelmek istedi. ve kızım ve ben istemiyoruz.
yanlız ailem ve cevremdeki arkadaşlarım diyorki şimdi havalandın... o adam tekrar başka biri ile evlenirse yanar tutuşursun diyorlar. Şimdi ayağına geldiği zaman yok diyorsun.. ama tekrar kaybedersen yine uzulursun diyorlar.. ben boyle asla duşunmuyorum.. hatta evet kızlarımızı yine evlenmeden birlikte buyutebilirizi savunuyorum... farklı duşunuyroum..sizce bu duygularım değşirmi? Pişman olurmuyum. Adam asla değişmedi.Capkın kufurbaz.. saygısız.. vefasız..nanakor... evet oncede bunları gorduğun halde yinede istiyordun diyorlar.. ozellikle annem.. şimdi o adam gelmişken kabul et.. sessiz kal.cocuklarını analı babalı buyut diyor..
Allah pişman etmesin.. ama kapımın onunden bile gecme dedim.. yıllardır kopek gibi istedğim adama.. bu hayatta cocuklarımı tek başına buyutkemkten korktuğum icin yanlız kalmaktan korktuğum icin kopekler gibi onu istiyordum...
belkide ayakta kalabildğimi gorunce bu hayatta ve guzel şeyler başardğımızı gorunce o nalet adama ihtiyacımız olmadğını anladım.. kimse bunu anlamıyor... evet.. okyanus nicklede yaznıştım.. cok şeyler yaşadım.. ama cok eminim duygularımdan... sizcede en iyisi bu dğeil mi ... arkaya bakma ayağın takılır duşersin demişti.. şimdi o lafı ben kendine soyledim.. gule gule dedim..haklıyım dğeilmi arkadaşlar ? bu hayatta 2 kızımla aslanlar gibi yaşayablirim artık..ben buna inanıyorum....