Bu foruma bayılıyorum cunku mutlaka bir cozum buluyorum, kadınlarımız sağolsun.
Kızlar şimdi size bir sorum var; kaynanamın idrar yolları enfeksiyon kapmış, ustune bir de grip olacak. Dunden onceki gun, bir anda gece acillik olmuş. bizim haberimiz diğer gun gunduz oldu. Soylemediler cunku. Ben dun gitmedim cok birşey yoktur zaten doktor da kallavi bir antibiyotik yazmış, iyi olur dedim. Bugun nasılsın diye aradım, sesi falan cok kotu geliyordu dedim curls boşver bir yemek yap gotur. Dedim "sana yemek yapıp getireyim limonlu corba falan yapayım ic iyi olursun" diye. Tamam dedi.
Yaptım geldim, kotu gorunuyordu. Zaten iceri yatak acmış yatıyordu. Sofrayı kurdum, herkes geldi yedi. Kv cok oturamadı yarım kalktı. Gitti yattı. Sonra bir baktım kadın acıdan ağlıyor. Dedim kalkın acile goturun bi ağrı kesici falan yaptırın diye, kayınpeder bana sesini yukseltti "yemek yiyoruz ne acelesi var" diye. İnanın kvye uzuldum, acıdan ağlıyor ve kocası boğaz peşinde. Kaynım da aynı babası gibi o da kızdı annesine. Abartıyor, bakma dediler. Aklım almadı bu nasıl davranış bicimi gibisinden.
Neyse, cok uzattım. Kızlar srum şu; kvye iyileşene kadar her gun gelip gideyim mi? Bu durumda bu yaptığımı gorevim sanıp daha fazlasını bekler cunku başka bir şeyde boyle oldu. Bu yuzden temkinliyim.
Sizce yemek yapıp iyileşene kadar getireyim mi? Yoksa, kayınpeder, kayınbiradere mi bırakayım?