Merhaba arkadaşlar,
Neredeyse dort yıldır verdiğim mucadeleyi artık bırakıyorum, dava actım ve boşanıyorum, icim acıyor, hicbir şey keyif vermiyor, biliyorum gececek, insan nelere alışmıyor ki. Şimdi yeni duzen kurma telaşları var, birde beynimin her konuda herşeyin en kotusune hazırlıklı olma durumu var ki bu cok yorucu. Biraz daha detay vereyim ve vakti olan arkadaşlarım yazarsa duşuncelerini belki bende bi etki yaratırda biraz daha iyi hissederim. Son bir aydır sitede heralde boşanma ile ilgili tum konuları okumuşumdur. Kimse icin kolay olmuyor, hele birde oncesinde elle tutulur hic bir problemi olmayan bir evlilikte yani bizde ne bilim daha zor, insan şaşırıyor uzuluyor nasıl bu hale geldiğini anlayamıyor.
lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim... acaba tek yorumumu okuyup cevap yazmış olabilir misin? bence zaten illa fiziki aldatma olması gerekmiyor adamın başka bir kıza asılmış olması bile yeter bence evliliği bitirmek icin (tabi buyuk konuşmamak lazım, başa gelmeden anlayamayız tam olarak) bunları yazdım fakat konu sahibi diyor ki...

Burda o zamanlar anlatmışım, işte tamda hamileyken boyle başlayan sorunlar, sonrasında 1,5 yıl aynı evin icinde ayrı yaşamak, hamilelik, lohusalık, bu araya sıkıştırılmış yeni bir universite eğitimim var. İş, okul, cocuklar ve coğu bunalımlı gecen zamanlar.
Peki sonrasında ne oldu derseniz,
Dediğim gibi uzun sure boşanma taleplerimi geri cevirdi, cekişmeli boşanmaya ise ben yanaşmadım o gucu bulamadım kendimde belki, ve kendimi hep başka alanlarda meşgul ettim. Cok şukur bununda karşılığını iş anlamında aldım, şimdi maddi olarak o zamana gore daha gucluyum.
Ayrı yaşanılan 1,5 yılın sonunda oturup anlattım ve dedim ki, luten bu evliliği toparlayalım dunyaya getirdiğimiz iki cocuk var ve onların en cok bize ihtiyacı var, aile ortamında buyusunler ve bizim gercekten son 2 yılı cıkarırsak bir derdimiz sıkıntımız yok. Boylelikle yeniden denedik (denedim belkide), hayatımız normale doner gibiydi, birlikte tatiller, yeniden paylaşılan hayat, buyuyuen ve baba aşığı olan bir bebek de eklenmişti artık hayatımıza.
Derken ara ara yine yalanlarını yakaladım, benden gizlenen sosyal medya hesapları, şifreli ve asla acılmayan telefonu, vs vs derken, yine ciddi şupheler ile yaptığım baskı sonucunda dahi telefonunu acmaması, telefonunu kendi ozeli olarak değerlendirmesi bitiş noktasına getirdi.
Son bir umut olarak denediğim terapisttende bir şey cıkmayınca ben tamamen vazgectim. Ve davayı anlaşmalı olarak actım. Cekişmeli acsam maddi anlamda daha avantajlı olacaktım ama bu sureci ne kendime ne cocuklarıma yaşatmak istemedim.
Vee cook dua ettim rabbime ne olur bu adamın hayatında olan her ne ise goster bana diye, ve evet tesadufen oğrendiğim şeyler aslında cok doğru yolda olduğumu gosterdi bana, sevgili kocam benimle boşanma aşamasındayken başka bir kadına kur yapmayı becerebilmiş.
O kadar acı veriyor ki, birde affet diyor, cocuklar var, herkes icin cok kotu olacak, ben seni seviyorum, yeniden deneyelim vs vs vs ,
Ama olmaz dedim, kalbim her ne kadar acaba mı dese de bu noktadan donuş yok diyorum kendi kendime, eğer donersen kendini asla affetmeyeceksin, kendine gel diyorum ama gelin gorun ki bu acı nasıl gecer bilmiyorum.