Merhabalar fikirlerinizi merak ediyorum bu yuzden danışmak istedim benim kv bebeğime bakıyordu 6 aydır bir ay once hic yoktan bir kavga cıkardı ve ben bebeği ona goturmek istemedim cunku yuzumuze gelmek istemiyordum bunun uzerine bebeği kreşe alıştırdım -bebeğim 1 bucuk yaşında bu arada -bu surecte hic arayıp sormadı neden bebeği getirmediniz demedi.
İkinci husus ise eşimin de benimde maddi imkanlarımız cok şukur iyi eşim her ay kv iki bin tl veriyordu ve eşimin babası vefat ettiği icin gecimini sağlıyordu o parayla bunu bebeğe bakmadan once de veriyordu bebeğe baktıktan sonra da devam ettirdi bu konuyu hic mesele yapmadım. Eşime bebeği kv den aldıktan sonra da parasını yolla dedim gecim sıkıntısı yaşamasın diye eşim de gonderdi. Buraya kadar mesele yok asıl size danışmak istediğim konuya geliyorum ;
Gen gun eşimi aramış bebeği gormek istiyorum diye bizde buyur ettik gelsin torununu gorsun geldi yemek yedik cay meyve derken gitti giderken de bebeğim onu cok sevdiği icin evden giderken bayağı arkasından ağladı o da yarın bana getir demedi ama bende dedim ki olmazsa yarın sana getiririm cevap vermedi yarın goturmedim velhasıl akşamına beş dakika hacdan gelen birini ziyaret icin aynı ortamda bulunmak durumunda kaldık o zaman oğrendim ki kendi abisiyle koye gezmeye mangala gitmişler gayet keyfi yerinde bebek umrunda değil parasını da alıyor kendine geziyor. Bu durum beni acıkcası rahatsız etti yani hic torununu duşunmez bir insan onun evine girmiyorum cok cok cok mecbur olmadıkca o istediği zaman geliyor goruyor gidiyor eskinden bize cok karışırdı şimdi eğer bir işi varsa arar yoksa aramaz. Eğer işini gorebileceği birilerini bulduysa yine bizi aramaz cok da umrumda değil acıkcası ama buna ne ad koymalıyım şaşırdım ve eşimde bu duruma epey icerlemiş kac zamandır morali bozuk annesinin bencil sadece kendini duşunen biri olduğunu duşunuyor ben cok kafaya takmaktasınız soylesemde galiba bu durum onu uzuyor. Sizin bu konuda onerileriniz fikirleriniz nedir ( hızlıca yazdım , yazım hatası olursa kusura bakmayın )