Merhaba kadinlar kulubune bu dertten dolayi uye oldum umarim yardimci olacak birileri vardir. Ben her zaman kan aldirmak ya da hastanelik durumlarda tansiyon dusmesi korku panik yasayan bir insandim. Hatta evlenince hamile kalirsam normal dogumun en ufak bi ihtimalini bile dusunmeyip yarim vucut anesteziyi bile kabul etmeyecektim. Komple uyustursunlar beni diye dusunuyodum. Ancak hamileligin ihtimali bile yok suan bende. Cunku 10 aydir evliyim ve iliski yasayamadim. Korkuyodum zaten ilk iliskiden ama bu kadar olacagini dusunmuyodum. Nisanliyken para esya konulari yuzunden cok tartistik ve hirsliydim ona karsi. Severek evlendik yanlis anlasilmasin ama nisanlilik surecinde birbirimizi yorduk yani. Bu yuzden baslarda canimi acitmak istemiyorum onun icin diye dusunup erteliyodum. Evliligin ilk zamanida cok yorduk birbirimizi kavga gurultu eksik olmadi aileler devreye girdi falan filam derken suan iyiyiz. Ama iliski yasayamiyoruz. Benim her zaman arkamda oldugunu bunun sorun olmadigini soyluyo ama artik uyurken ve uyandigimda ilk aklima gelen seyin bu olmasindan biktim. 1 gun bari mutlu uyuyup uyaniyim istiyorum. Bizim iliskiye girememe olayimiz su sekilde oluyo; penisi oraya getirince ben yukari kaydiriyorum hic bir sekilde zorlayip canim acidi falan bi durumum yok. Denedik de girmedi olayi degil benimki yani. Yapamiyorum o esnada nefes alamiyorum oraya denk geldigi anda cok kotu oluyorum. Simariklik falan degil benimkisi kalbim duracak gibi oluyo engelleyemiyorum. Parmak egzersizlerini okudum burada. Yapmaya baslarsam azcik sokarsam ben kesin devamini getiririm dedim oturdum cesaretimi toplayip. Vajinama bakmaktan korkmak falan yok bende. (Fazla acik konusuyorum ama artik bi care bulmak istiyorum kusura bakmayin) Ilk gun inceledim delik olan kismi. Ilerisinde kapali bi kisim var et gorunuyo yani deligin icinde o kizlik zarimi bilmiyorum artik. Ertesi gun parmak denemesine basladim. Isaret parmagimin bir bogumunu soktum hatta yazilarda icerisi yumusak tirlikli et falan diyodu onu hissedince nasil sevindim. Ikinci bogumunu falan sokmustum. Ama yazilarda yazan "sanki duvar var gibi ileri gidemiyorum " olayini bende yasayinca basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ici bosluk falan degilki nasil ittircem artik bilmiyorum. Lutfen yardimci olun. Isaret parmagimin 2bogumu giriyo ama ellerim kucuktur benim oyle buyuk bi basari saglayamadim. Doktorada gitsem parmak egzersizi verecek bunu basaranlardan yardim istiyorum litfen biseyler soyleyin