Size bi sey anlatip fikrinizi almak istiyorummm.
Yakin oldugunu dusundugum bir arkadasim var digerleri merhabalik ama bu kizin 2,3 arkadasi daha var. Bi gun plan yaptilar onda toplanacaklardi 4 kiz falan benim baska işim oldugu icin gelemem dedim ve kimse bi sey demedi ve toplandilar. 2 gun sonra ben bi plan yaptim cafede bulusalim diye samimi oldugum dedigim kiz gelemem evde işim var falan dedi . Kizlar onu ikna etmeye calisti ben de israr ettim. Sonra bulusmaya 1 saat kala mesaj atti kiz gelemicem yorgunum dedi. Ben de tamam dedim. Diger kiza da demis kizda gitmeyelim baska zamana toplu gideriz demis .bana da bunu o soyledi.(o kizlarla ben konusuyorum o da ama şu olaydan sonra anladigim ona daha cok deger verdikleri)
Benim alindigim noktalar ben gelemedigim zaman toplandilar o zaman toplu oluyormus o gelemedigi zaman da iptal oluyor plan. Toplu olmuyormus. Ben iptal etmedigim icin kendince de trip atti yakin dedigim kisi .
Umarim anlatabilmisimdir sizce normal mi bunlar kendimi arkadas cevresi icinde degersiz hissetmeye basladim yoksa ben mi cocukluk yapiyorum ,yoksa kendime olan saygimi koruyup yalnizligimi secmeliyim sizce ne dusunurdunuz ????