Merhaba kızlar.. Daha once bir konu acmıştım merak edenler icin ekliyorum..

Uykusuzluktan geberiyorum uyuyamıyorum 😞 Kızlar merhaba.. Oncelikle kendimden bahsedeyim 2 aylık evliyim cok şukur şuan eşimden yana hicbir sıkıntım yok. Evlendikten sonra Ege ’den Doğu ’da kucuk bir ile geldik(Eşimin tayininden dolayı). Şuan yaşadığım yere gelmeden once bir gun dışarı cıkmıyorsam diğer gun mutlaka arkadaşlarımla...
www.kadinlarkulubu.com

Konuyu actıktan bir sure sonra sırt ağrıları yaşamaya başladım. Karnım şişti ve goren hamile sanıyordu(169 cm boy, 60 kilo). Yani boy ve kiloma gore boyle bir karın normal değil zaten.

Tabi bu ara forumu takip ediyordum. Bir bayan gorumcesi icin konu acmıştı karın şişkinliği sanarken kanser teşhisi konmuştu, cok uzulmuştum. Allah şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun.
Neyse sonunda memlekete geldik ve hemen doktora gittim. Ultrason ile bakıldı cok şukur korktuğum tarzda bir şey cıkmadı. Ama doktorun teşhisi irritabl barsak sendromu(huzursuz bağırsak sendromu) oldu. İlac verdi ve 10-15 gun sonra ilacları kullanmama rağmen aynı şikayetlerim devam ederse anksiyeteden şuphelenilmesi gerektiğini soyledi.

Kafam o kadar karışık ki doktorun dediklerini kafamda oturtamıyorum. Ben uyku problemi yaşarken aslında başka bir problemle karşı karşıyaymışım. Huzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aramızda? Ben neyle karşı karşıyayım gercekten algılayamıyorum artık.

Sizce anksiyete başlangıcı olabilme ihtimali nedir? Doktorda bu anlattığım bilgiler dahilinde yorumladı. Bu hastalıklardan muzdarip arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum..