Merhaba hanımlar şu an canım cok sıkkın. Tatile geldik. Bebeğim doğduktan sonraki ilk tatilimiz sayılır. Doğumdan sonra eşimle kavgalarımız artmıştı kac kere boşanma noktasına geldik sonra bir şans daha verelim dedik. Onun da benim de tahammulumuz azaldı ben gerek onun ailesinden dolayı gerekse ondan dolayı gercekten eşimden soğudum ama arada cocuğumuz olunca onun icin cekip gidemedim.

Neyse asıl mevzuya geleyim. Tatile geldik guzel bir tatil gecirelim diye başta konuştuk kavga etmeyelim en azından bu bir hafta birbirimizi alttan alalım dedim tamam dedi.

İkimiz de tum gun cocuğun peşinden koşmaktan onu eylemekten cok yoruluyoruz pek kendimize vakit ayıramıyoruzgece eğlencelerine de katılamıyoruz haliyle. Aoa ben eşime ben cocuğu uyutayım zaten Yorgun'um sen git eğlen dedim o kendi tek başına cıktı dediğine gore bir şeyler icip geri geldi ben uyuduğjmdan kacta geldiğini bilmiyorum.
Bu gece icin sabahtan onunla konuştum tatildeyiz aramızda daha iyi olsun eski gunlerdeki gibi olur belki diye bu akşam cocuk uyuduktan sonra birlikte romantik vakit gecirelim dedim. O da guya heyecanlandı tamam dedi ve tum gun akşam olsa da romantik vakit gecirsem diye hep konuştuk yanı bence guzeldi.

Ama ne yazık mı benim okğz koca sozunde durmadı yemekten sonra odaya geldik ickilerimizi almıştık birlikte guzel mum ışığında filan romantik vakit gecirecektik. Ben cocuğu uyutırlen birden horlama sesi duydum benim 12 sen once hayatta uyuyamayan koca horum horul uyumaya başlamış bile normalde gunduz cok yoruluyorum cocuk da etken uyanıyor hep yoruğunun dediğinden akşam erken uyu bak sonra yorgun oluyorsun derdi o da ben erken uyuyamam ne kadar yorgun olsam da erken uyumam tavuk muyum ben derdi. Ama şimdi saat dokuzda uyudu kaldı. Gercekten cok uzuldum ben bir şeyleri toparlayayım belki bize iyi gelir diye duşunurken onun hic umurunda bile olmadı dışarı cık eğlen deseydin hemen giderdi yorgunluk filan dinlemezdi.

Neyse cok uzuldum ve sinirlendim yatağında tamamını kaplayacak şekilde uyuduğundan kendime yer acmak icin mevcut kenara kay demek icin uyandırdım. Uyandı uykulu uyklulu ickin orda ic hadimlerinden ki kendisi beni beklemeden ben cocuğu uyutırlen ickisini icmiş bile ben icmeyeceğim hevesim kactı dedim o da aa ama neden gel hadi dedi ama yanı sırf demek icin dedi ben de yok sen uyu ben de uyuyacağım ickimi icmeyeceğim dedim ve uzandım beyefendi geliş benim de iceceğimi icti ve başladı telefonla oynamaya yani gel de sinir olma ben de sen bu gece cocuğun beşında bekle ben dışarı cıkıp eğkecepim dedim cıktım otelin lobisinde oturuyorum ve cok sinirliauroca da kırgın ve uzgunum. Yani ne olacak bizim bu halimiz sanırım artık tamamlanan koptuk bizi sadece cocuk bir arada tutuyor o da nereye kadar tutacak bilmiyorum