Mutlu akşamlar herkese,
Bilenler bilir belki onceki konumu, uzun suren bir ilişkiden cıkmıştım. Ve ondan sonra kimseyi hayatıma almamaya karar verdim bir muddet. 1,5 yıl boyle surdu. Tanışmak isteyenleri kibar bir dil ile Red ettim cunku guven konusu yoktu. Herneyse bundan 1 hafta once biri ile tanıştım normalde sosyal medya biri ile tanışmayı sıcak bakmıyorum ama bu kişi beyfendi birine benziyordu. Turkcesi gayet guzel ve duzgun konuşuyordu, ve kibar davranıyordu.. Sonra konuşmaya başladık bir etkilenme oldu yani sohbeti guzel geliyordu.. Dış gorunumu, fiziğimi ovuyordu . Beğendiğini soyluyordu daha sonra benimle buluşmak istediğini soyledi, tabi bende isterdim ama henuz erken bulduğum icin hem cekiniyorum hemde yavaş olmak istedim. Israrla dedigim halde ısrar ediyordu, daha sonra Tamam soylemicem derdi. Bugun yine ayni soruyu sordu ve ben yine " Hayır dediğim icin" busefer bir kızdı , kızlar ben şok oldum. Bana resmen boyle dedi : Sicarım boyle isin icine, Defol, senle mi ugrasicam S***** G** (Defol), 12 yaşında korkak bir insansin, ceneni kapat,. resmen o kibar adam gitti canavar cikti. Ben o şokta " Yazıklar olsun dedim. O ise : ne yazıklar olsunu lan!! Gavur gibi inadın var, son olarak 3 saat icinde kız s****msem adam değilim dedi.

sonra bunu diyen kişi ozur diliyor, ben onu affetmicemi soyledim, bana bida pişkin pişkin hic birşey olmamış gibi uzatma, barisalim. Niyetim sadece buluşmak farklı şeyler yapmak degil diyordu. Bide şoyle diyor

Bu dunya uc gunluk dunya. Boyle basit kavgalar icin sevdiğin insanları hayatından cıkarmaya değer mi?

sanki butun suclusu benmişim gibi davranıyor busefer.. Kirildim vede tiksindim ona karşı bir saygısızlık etmediğim halde..