Piskolojim alt ust oldu o kadar huzursuzum ki yardımınıza fikirlerinize cok fazla ihtiyacım var.
25 yaşındayım. Universite mezunuyum 2 yıldır kpss calışıyorum başarılı olamıyorum. İş arıyorum olmuyor. Bu yaşıma kadar sevdiğim, sevildiğim her şey guzel olan bi ilişkim olmadı(cok fazla ilişkim oldu) ama hic birinde dengeyi kuramadım benim cok sevdiğim kişiler uzdu amacı başka oldu, beni cok sevenlerde ben hep bi kusur buldum her ne kadar kendimi zorlasamda sevemedim.
Yaşadığım kultur de 25 yaş artık evliliğin zamanının geldiğini duşundukleri bi yaş. Piskolojik baskıyı tahmin edebiliyorsunuz.
Yaklaşık 6 ay kadar once sosyal hesaptan birisi ile tanıştım. İşte dedim yıllardır ben bunu beklemişim her anlamıyla istediğim şeyler onda var. Zor bi karekteri rahat olamıyorum bi erkeğin ilgisizliği guvensiz birisi olması vs bunlara sabırlı olamam ama bu kişi hic oyle değildi. Benimle tanıştığı gunden itibaren asla bi yalan bi acık gormedim her şeye cok ozen gosterdi sadakati ilgisi saygısı sevgisi muhabeti cok guzeldi akıllı nerde ne konuşacağını bilen biriisiydi ayaklarım yerden kesildi resmen taaki ilk karşı karşıya gelene kadar kafamda oluşturduğum o profili karşımda goremedim.
Cekingen, sesiz, ozguvensiz, bakımsız denebilecek kadar ozensiz giyimli, oturuşu, duruşu, bakışı vs hic bir şey beni cekmedi etkilenmedim cok uzuldum o gun icim burkuldu yanındayken. Ama uzakta da olunca kafam allak bullak oldu bi turlu tam anlamıyla cozemiyordum onu. Ayda bir goruştuk 6 ay boyunca tereddutlerle gecirdim ilk aylar telefondan cok iyi anlaştığımız guzel muhabet ettiğimiz icin hoşlanıyordum mutluydum ama onunla her goruşmemde bi şey eksildi cunku cok bakımsız geldi yanıma ben gosterişli sayılabilecek birisiyim onemlidir boyle ayrıntılar benim icin ter kokusundan tutun ozensiz eskimiş kalitesiz giyinmeler bi Cafe ye girince kasılarak oturmalar ve sessiz duruşlar vs boyle boyle kafamdaki karizması yok oldu.
Bu zaman aralığında sabır gosterdim ufak ufak değiştirdim onu kırmamaya ozen gostererek daha guzel giyinebileceğini ima ettim giyimi tarzı vs değişti gayet iyi oldu son buluşmada tanıyamadım hatta parfum, kıyafet vs beğendiğim şeyleri hediye ettim. (parası yok değil polis ve ailesiyle yaşıyor)
Gelelim meseleye ben bu insanla cok mutlu oldum aslında başlarda ruhen kafa yapısı olarak ruh ikizimi bulduğumu duşundum (ya da ben kafamda o profile soktum onu) bilemiyorum.
Karekteri bu devrin erkeklerine oranla cok iyi bu kadar zamanda anlayamazsın diyeceksiniz yeterince tecrubem oldu ve onu da cok denedim ama hic cizgisini bozmadı benimle evlenmek istiyo(dediğim gibi cok iyi anlaşıyoruz cunku oda bunun farkında)
Ama ben artık başlardaki gibi değilim icim icime sığmıyor modum yok

Birde olumlu yonleri belirteyim, cok sadık, asla yalan soylemez (şimdiye kadar gormedim) bana yaklaşımı niyeti tam da istediğim gibi (ciddi cunku belirsiz ilişkiler yaşayamıyorum) benimle evlenmek icin her turlu fedakarlığa hazır ve katlanıyorda, efendi, ağzı bozuk değil. olayları, yonetebilen akıllı mantıklı biriisi. Sorun olduğunda anlatıyor ve dinliyor yapıcı. Aile yapımız kulturumuz aynı. Hayattan beklentilerimiz aynı evinde eşiyle ailesiyle mutlu olmayı isteyen bundan zevk alan bi karekter.
Sonuc olarak ben bu insanla anlaşıyorum, mutlu olmam icin emek veriyor, yakınlaştığımızda ki bunu ozellikle yaptım nasıl hissedicem diye icimin almaması gibi bi şey olmadı gayet arzuladım sorun olmadı.
Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum genclik heveslerine kapılıp heyecan aşk diye cahilce kararlar almaktan korkuyorum nolur bana bi şeyler diyin bi akıl fikir verin.
Teşekkur ederim şimdiden.