Yıllarca kaynanamdan goeumcelerden ceken, 46 yasına gelmiş daha hala Allah goruyor diye diye yapılan kotuluklere iyilik yapan bir annem var. Bende tam zıttıyım kimsenin etine sutune karısmam kimsenin hakkını yemem hakkına girene de tepkimi gosteririm 1 susarım 2 susarım 3 cuye en yakınım da olsa patlarım. Karakter olarak annemin tam zıttı annem benim karakterinden rahatsız, yeni evliyim annem hergun kaynanan gile git bir sorun yasanmasın derdi bende hergun gidersem ilerde gitmediğim zaman daha cok problem yasarım diye duşunuyordum, eşimle tatile giderdik anneme ters gelirdi neymiş eşimin ailesi problem edermiş baska sebeb den eşimle boşanma asamasına geldik annem hakaretler yağdırdı teyzelerim de dahil, kaynanalara hergun gitmediğim icin, tatile cıktıgımız icin bu problemler yasanmıs. Teyzelerim her halta burnunu sokardı beni eleştirileri, akıl verirlerdi, sen şoylesin boylesin, onlar nasıl cektiyse benim de o şekilde sabırlı eş ailesi benim hakkımda ters bişey soylemesin diye beklentiye girdiler. Ben daha fazla kaldıramadım 1 tane teyzemi hayatımdan sildim cunku ben eşimle boşanma asamasındayken bana hakaret etti, sen insan olsan ayrılmaxdınız vırt zırt. Ben sildiğimden beri o da beni sildi hemen. Telde bugun annemle konustuk halamdan acıldı konu onunla da konusmuyorum, bende dedimki ben bi insanı silersem halaymış en yakınımmıs tanımama benim icin biter dedim. Annemde teyzenemi soyluyon bu lafı, sen zaten kimseyle anlaşamıyosun, sen beni bile evden kovarsın, zaten herkesle problemlsin kimse kapını acmıyo rahatla dedi. Annem hep boyle elalem yuzunden hep bana hakaret eder pskolojik beni kucuk duşurur. Bende 45 yasına geldin eşinin ailesi seni cok mu seviyor hala yaranma derdindesin kim sana deger veriyorsa beni eleştiriyon dedim morali bozuldu sende verme ozaman dedi. Ben neden vermeyim dedim sen millet yuzunden bana hakaret edip eleştiriyonya şimdi niye dediklerim zoruna gitti, anneliğinle elalem yuzunden bana hakaret etmeyi karıstırma ben istediğimi hayatımdan silerim, buna sen karısamazsın seni ilgilendirmez 5 yasındaki cocuk degilim ozgurum ben artık saygı duy dedim. Annemde kimle kus olursan ol bana anlatma dedim. Bende tamam bundan sonra da aramamam dedim o da arama dedi teli kapattım. Kısaca hayatımın ozeti kucukluğumden beri ikimizde boyleyiz daha bir kez bu huyu yuzunden anneme kin tutuyorum sarılıp opmem bunu yapmamda.. O bana karsı sevgisini esirgedi bende ondan. Tamam hasta olsam bakardı yemezdi yedirirdi, suan evliyim bana kışlık yapıyım derdinde, paraya ihtiyacım olsa hemen verir, beni seviyor ama anne kız gibi degiliz. Suan da 23 yasındayım benim fikirlerime kararlarıma saygı duymaz pskolojik baskı yapar. Ben bu durumdan bıktım artık anneme karsı nasıl bir yol almalıyım