kızlarrr selam,
bu kacıncı benzer konu bilmiyorum ama ya ben cekiyorum boyle tipleri , ya da ilişki icindeyken cok iticiyim bilmiyorum

her neyse konuya geceyim;
1 aydır bir ilişkim var. Oncesinde de uzun zamandır uzaktan tanıdığım birisiydi. Velhasıl kelam 1 aydır ilişkimiz var. Daha cok yeni. Cok bir şey paylaşmışlığımız yok. Toplasan yuz yuze 3 defa falan goruştuk. Oyle diyeyim size.
İlişki konusunda hevesli olan hemen olayı sevgililiğe getiren kendisiydi. Bende ilk goruştuğumde beğendim onu ama oyle bayılmadım yani. Bir anda ilişki icinde buldum kendimi. Neyse her şey iyi hoş.
Arkadaşları 10 gun once trafik kazası yaptı ( başka bir şehirde.) Bu kazada bir arkadaşını maalesef kaybetti. Diğeri de ağır yaralıydı. Haliyle yaralı arkadaşının yanında olmak icin kaza yaptıkları şehre gitti. Buraya kadar sorun yok tabii ki gidecek.
Ben o ara tatildeydim.Olayı nasıl oğrendiğimi anlatayım daha iyi yorumlamanız icin ;
En son msjıma cevap yazmayıp 2 gunde ortadan kaybolmuştu. Bende konuşmak istemiyor gibi duşunduğumden yazmadım,aramadım. 2 gun sonra aradı beni kazayı anlattı. '' hemen neden kotu duşunuyorsun , neden konuşmak istemeyeyim. Yazmamı engelliyor olan kotu bir şey olamaz mı ? biraz empati yap'' vs. peşine de kaza olayını anlattı. Uzuldum tabi sonrasında kaza ile ilgili konuştuk .Bana o şehre gideceğini soyledi. Sonrasında normaldi her şey ta ki o şehre gidene kadar.
ben bir kac kez mesaj atıp arkadaşının durumunu sordum. NE desem ters anlıyordu e tabi olayın psikolojisine verdim. Cok yakın arkadaşı uzgundur diye. Sonra duşundum uzerine gitmemeye karar verdim. 10 gun hic aramadım,sormadım.
10 gun sonra aradım. Arkadaşının durumunda pek bir değişiklik yokmuş ama ilerleme de varmış iyiye doğru. 10 gun boyunca hic mi merak etmedin dedi. Bilerek aramadığımı kafasını toplaması icin ona zaman verdiğimi soyledim. O da cok uzatmadı . Baya da halsiz gibiydi.Hastanede kalıyor cunku. Gayet normal konuşup kapattık.
en son dun aradım. Bir onceki konuşmamıza gore daha sesi iyi geliyordu. Hatta bir iki sakalaştık falan. Sonra neyse kapattık.
sorun şu ben arayınca konuşuyor ama kendisi kesinlikle arayıp sormuyor.
Sizce bu normal mi ? yoksa benimle konuşmak istemiyor mu?
yani insan konuşmak istemez ama arayınca ayıp olmasın diye konuşur ne bileyim. Arkadaşı toparlıyor sonucta neden ben hala devre dışıyım bunu anlayamıyorum.
Sizce kendimi geri mi cekmeliyim artık yazmamalı mıyım? yoksa ara ara aramalı mıyım ?